FENERBAHÇE'NİN ACI KAYBI

FENERBAHÇE'NİN ACI KAYBI

Merhum Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, başta Kalkavan Ailesi olmak üzere tüm yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadesi kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi ve eski başkan adaylarından Şadan Kalkavan, bugün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı lacivertli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüzün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan'ın yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. 1995-2000 yılları arasında kulübümüzde asbaşkan, başkanvekilliği, futbol şube sorumluluğu ve yönetim kurulu üyeliği gibi görevlerde bulunan Şadan Kalkavan (76) tedavi gördüğü hastanede bugün vefat etti. Merhum Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, başta Kalkavan Ailesi olmak üzere tüm yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz" ifadesi kullanıldı.

TFF'DEN VE GALATASARAY'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi, iş adamı Şadan Kalkavan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladılar.

Futbol Federasyonu'nun başsağlığı mesajında, "Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden Şadan Kalkavan'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Şadan Kalkavan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve futbol camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

Galatasaray Kulübü ise, "Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticisi, iş adamı Şadan Kalkavan'ın tedavi gördüğü hastanede vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Merhuma Allah'tan rahmet, Fenerbahçe Camiasına, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.