FENERBAHÇEDEN GALATASARAYA TARİHİ TWİTTER KAPAĞI!

FENERBAHÇEDEN GALATASARAYA TARİHİ TWİTTER KAPAĞI!

Dün akşam Sosyal medya adeta sallandı.. Bir kaç tane takipçi sayısı fazla Galatasaraylı Twitter hesabının yaydığı haber, önce Vatan gazetesinde, daha sonra da Maraton.com.tr sitesinde dahi haber oldu.. Flaş iddia! Fenerbahçe Yine Şike Yaptı! Manşetiyle çı

Kendilerini gazeteci sananlara cevabımızı en altta vereceğiz..












İşte Vatan Spor'un Haberi: 

'Fenerbahçe yine Şike Yaptı'




İşte Maraton.com.tr sitesi:

'Fenerbahçe Yine Şike Yaptı'




İddialara göre Fenerbahçe resmi twitter hesabı Galatasaray resmi hesabı takipçi sayısını yakalamak için bir günde tam 200.000 takipçi satın almıştı..Bunun kanıtı olarak da aşağıdaki resim bazı GS'li twitter hesapları tarafından yayıldı.. Yazarımız Cengiz Yıldız yaptığı kısa bir araştırma sonucu, Fenerbahçenin tıpkı 3 Temmuz'da olduğu gibi tekrar aynı nifaklar tarafından oyuna getirilmeye çalışıldığını kanıtladı..3 Temmuz'da Fenerbahçeye yapılan Sahte Delil, Sosyal Medya Kampanyası ve Basın yoluyla Kamuoyu oluşturma kumpası, dün akşam aynen uygulandı..

İşte Kumpas:

1- A) Fenerbahçe resmi hesabı günlere  göre artış rakamları:




Yukarıdaki tabloda görüldüğü gibi Fenerbahçe hesabında ki 200.000 kişilik artış 1 günde değil tam 90 günde oluşmuştur..


B) @Fenerbahçe ve @GalatasaraySK resmi hesaplarının takipçi artış grafiği: 



Yukarıda ki Grafiktede görüldüğü gibi son bir ayda takipçi sayısı aşırı artan hesap @GalatasaraySK dır.. Son bir ayda Galatasaray twitter hesabı Fenerbahçeden 40.000 kişi fazla artmıştır.. Fenerbahçe hesabı İddia edildiği gibi bir günde 200.000 kişi artış bir yana, bir ayda ancak 71.000 kişilik bir artış vardır..

2-Galatasaraylıların Twitter'da yaydığı Sahte Photoshoplu  Caps:





Üstteki yumurtaların isimlerine dikkat edin, biz orjinal capsi aşağıya koyuyoruz, düşünsenize Galatasaraylı Savcı Zekeriya'nın eline geçseydi bu delil? Mazallah! Vay anam Vay!




Sahte Delili oluşturan arkadaş 4 yumurta az hepsi yumurta olsun demiş; kalkmış Paintte hepsine yumurta resmi yapıştırmış, kontrol etmek isteyen hesapları twitter da yazıp sahtekarlığı görebilir.. 

3- Araştırmamız sürerken gerçekten komik bir şey yakaladık; 

Bu @fenerbahçe'nin  güya satın aldığı yukardan aşağı 3. Yumurta Serdar E. Demiroğlu @emirhancc 'yi,  muhtemelen @galatasaraysk 'da satın almış olmalı:)) Bu Yumurta arkadaşımızın kimleri takip ettiğini gördüğünüzde kahkaha atacaksınız..






Emirhan isimli Yumurta, Galatasaraylı Sneijder, Selçuk, Burak, Yekta, Semih, Emre, Sabri, Sercan, Amrabat ve Melo'yu takip ediyorken ne Yumurtadır, ne de bu bir  Şikedir. Bu derece Galatasaraylı bir takipçinin Fenerbahçeyi takip edip capslenmesi Fenerbahceye kurulan kumpasın resmidir..

4- @Fenerbahce resmi twitter hesabının ısrarla bir günde 200.000 takipçi satın aldığı yalanını söyleyen bazı Galatasaraylı hesapların üye profillerine de bakmayı ihmal etmedik..

Aşağıdaki hesap @fenerbahceye kaleme alınmayacak hakaretler etmişti, aşağıda bu hesabın takipçilerini sıraya dizerek kontrol edebilmeniz için onlar gibi paintledik ve alt alta dizdik.. Hepsi de sıfır tweet atmış kendi takipçileridir..





Aşağıda dün akşam ki operasyonu sürükleyen  ve planlayan diğer galatasaraylı hesaplar var; öyleki bir sıfır tweetli yumurta yakaladıkları zaman hepsi etinden sütünen faydalanmışlar sanki:))



5- Kısaca anlatmak gerekirse hemen her çok takipçili sitede bu tür yumurta hesaplar mevcut, mühim olan hesabın takipçi sayısı değil, pasif ve fake hesap yüzdesi düşük  hesaba sahip olmak.. Biz de Galatasaray ve Fenerbahçenin oranlarına baktık:

GalatasaraySk Yumurta hesaplarından bir demet:


Yukarıda da görüldüğü gibi çok sayıda yumurta hesap mevcut GalatasaraySK takipçisi olan..






Yukarıda ki rakamlardan da anlaşılacağı üzere Galatasaray takipçilerinin %70'i yumurta iken, Fenerbahcede bu oran yanlızca %26 dır..

6- Dün akşam Galatasaraylıların Fenerbahçe hesabı üzerinden yaptıkları espriye, Fenerbahçelilerin twitter üzerinden verdikleri cevap ise adeta bir KAPAK niteliğindeydi!



İşte O Tarihi Kapak! 





Gelelim Sİz Quality Turkish Media mensuplarına.. Hadi Galatasaraylı çocukların bu eğlencesi veya goygoyuna bir yere kadar anlam verdik diyelim, haberi ilk giren ve diğer haber sitelerine kaynak olan Vatan Spor ekibine ne diyeceğiz? Siz resmen umarsızca, Fenerbahçeliler ile dalga geçiyorsunuz. 'Fenerbahçe Yine Şike Yaptı' derken daha önce de yaptı diyorsunuz, şimdi de yaptı öylemi..

Yukarıda da kanıtladığımız üzere Fenerbahçe şimdi de masum,  o zaman da masumdu.O zaman da burda yaptığınız gibi yalan delillerle saldırdınız, hiç araştırma lüzumu görmeden intikamcı gazetecilik örneği sundunuz.. Üç yıl geçti hala akıllanmadınız.. Kamuoyu algısı oluşturmak için her şeyi yapabileceğinizi biliyor artık Fenerbahçe taraftarı ve sizinle muhatap olmuyor..

Yüreğiniz yetiyorsa bu haberi de alıntılayın, manşette 'Fener Yine Kapağı Taktı' olsun..



























































Kaynak:Haber Kaynağı