FENERBAHÇE'DE BİR SÖZLEŞME DAHA TAMAM

FENERBAHÇE'DE BİR SÖZLEŞME DAHA TAMAM

Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen imza töreninde, kendisini 4 yıllığına Sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzalayan ..

FENERBAHÇE Kulübü, milli futbolcusu Mehmet Topal ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İŞTE SÖYLEDİKLERİ

Ülker Stadyumu'nda gerçekleşen imza töreninde, kendisini 4 yıllığına Sarı-lacivertli takıma bağlayan sözleşmeyi imzalayan Mehmet Topal, şunları söyledi:

BENİM İÇİN ŞEREF

"Başkanımızın ve yönetimimizin burada olması benim için çok büyük bir onur ve şereftir. Kendilerine burada oldukları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Sakatlığım çok ciddi değil, kasığımda ufak bir zorlanma oldu. İnşallah 1 hafta 10 gün sonra antrenmanlara başlayabileceğim. Takımıma kaldığı yerden faydalı olmaya çalışacağım."

PROFOSYONEL İNSANLARIZ

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren bazı futbolcuların takımdan ayrılmasıyla ilgili bir soruya da Topal, "Profesyonel insanlarız. Herkesin tercihi kendisini bağlar.

Onlarla konuştuğumda önceliğimin burada kalmak olduğunu söyledim. Burada kaldığım için mutluyum. Onlar da profesyonel insanlar. Kendi tercihlerini yapabilecek düzeydeler. Onlara da başarılar diliyoruz.

Ben burada kalmayı kafama koymuştum ve burada kaldım. İnşallah hayırlı olur. Ben her zaman saha içinde işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.

Takımıma nasıl faydalı olurum, takımım nasıl başarılı olur, bunu saha içinde hem takım arkadaşlarıma, hem de camiama yansıtmaya çalışıyorum.

Sahiplenme duygusu yüksek bir insanım. Ekmeğini yediğim camianın başarısı için elimden ne geliyorsa sahada her zaman sonuna kadar yapmışımdır" yanıtını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı