Fenerbahçe taraftarı öldürüldü. Burak Yıldırım nasıl öldürüldü?

Fenerbahçe taraftarı öldürüldü. Burak Yıldırım nasıl öldürüldü?

Fenerbahçe'nin 2-1 üstünlüğüyle biten gergin derbi sonrasında olaylar durulmak bilmedi. Fenerbahçeli bir taraftarın İstanbul Edirnekapı metrobüs durağında bıçaklanarak öldürüldü.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi maçının ardından birçok ilde sarı-lacivertli ve sarı-kırmızılı taraftarlar arasında olay yaşandı. İstanbul Edirnekapı'daki olayda Fenerbahçeli Burak Yıldırım isimli taraftar Galatasaraylılar tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

  
Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar yaptığı açıklamada, Edirnekapı metrobüs durağında Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın Galatasaraylı taraftarlar tarafından bıçaklandığı iddia edilirken, olay sonrasında sarı-lacivertli taraftar hayatını kaybetti.
 
GFB'DEN AÇIKLAMA GELDİ
 
Genç Fenerbahçeliler adlı taraftar gurubu yaptığı açıklamada, Edirnekapı metrobüs durağında Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım'ın Galatasaraylı taraftarlar tarafından bıçaklandığı, olay sonrasında sarı-lacivertli taraftarın hayatını kaybettiği duyuruldu.
 
Ayrıca yapılan açıklamada "Kardeşimize Allah'tan rahmet diler, Burak kardeşimizin ailesine ve sevenlerine sabır; tüm camiamıza ve üyelerimize başsağlığı diliyoruz" denildi.
 
Bıçaklanan taraftar Burak Yıldırım'ın arkadaşı ise bıçaklanma olayına şahit olduğunu ifade ederken, Burak Yıldırım'ı bıçaklayanların G.Saraylı olduğunu söyledi. İki G.Saray taraftarının B.Yıldırım'ın arkasından "Hişt, hişt.." diye seslendiğini söyleyen görgü tanığı, G.Saraylı taraftarların arkadaşlarını kahpece bıçakladığını belirtti.
 
BU KAN AZİZ YILDIRIM'A SIÇRADI
 
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a da isyan eden acılı arkadaş "Tek suçumuz Fenerbahçeli olmak. O arkadaşımın tek suçu üzerinde F.Bahçe forması olmasıydı. Bu kan Aziz Yıldırım'a sıçramıştır. Tebrik ediyorum onu. İstediğini başardı. Bizi bu hale getirenler utansın." dedi. 
 
SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞIYOR 
 
*20 yaşında üstünde fenerbahçe forması var diye onun bunun çocukları taraftarımızı bıçaklayarak öldürüyor bu yüzden ne yazsak hakediyorsunuz! 
 
*19 yaşındaki Fenerbahce taraftarını bıçaklayarak öldürdüler. Futbol ayrı teror ülke ayri teror hic bir şey adabında degil 
 
*Fenerbahçe,Galatasaray,Beşiktaş farketmez futbolu spor olmaktan çkarıp gencecik bir insanın canını almaya kadar götüren herkese lanet olsun. 
 
*Şampiyonluğa lanet olsun... Fenerbahçe'li bir kardeşimiz ölmüş 19 yaşında. Futbol terörünü büyüten tüm takımlara insanlara lanet olsun." 
 
*Yazik, gencecik bir Fenerbahce taraftari sokak ortasinda sadece tuttugu takim sebebiyle olduruluyor. Bu futbol mu gelişiyor ? 
 
*O çocuğun tek suçu Fenerbahçe forması giyip takımını desteklemesiydi değil mi ??? 
 
*Bence futboldan ve taraftarlıktan çok insanlığımızı tartışmalıyız.. Sadece Fenerbahçe'lilerin değil Türkiye'nin başı sağolsun.. 
 
*Keşke galatasaray sampiyon olmasaydi, keşke Fenerbahce bugün yenmeseydi de gencecik o canın ölümü böyle basit olmasaydı! Yazık yazık ... 
 
*19 yaşında Fenerbahçe taraftarı bir çocuk, şimdi morgda... Ne için?