FENER TARAFTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

FENER TARAFTARINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

BOLU Fenerbahçeliler Derneği, Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören çocukları ziyaret ederek, Fenerbahçe forması hediye etti.

BOLU Fenerbahçeliler Derneği, Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kanser tedavisi gören çocukları ziyaret ederek, Fenerbahçe forması hediye etti. Çocuklar sevinçle üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu formaları giyindi.

ÇOCUKLAR ÇOK SEVİNDİ

Bolu Fenerbahçeliler Derneği üyeleri Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin onkoloji servisinde tedavi gören çocukları ziyaret etti. Bolu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selçuk Zorlu ile yönetim kurulu üyeleri Tuna Aydın ve Murat Acar lösemi tedavisi gören 11 yaşındaki İlim Akyar'a, 10 yaşındaki İhsan Baran Yağız'a ve 8 yaşındaki Ömer Ensar Düğen'e arkalarında adlarının yazılı olduğu Fenerbahçe forması hediye ettiler. Fenerbahçe taraftarı olan çocuklar sevinçle formalarını giyerek, dernek üyelerine teşekkür ettiler.

MORAL VERMEK İSTEDİK

Selçuk Zorlu çocuklara moral vermek istediklerini belirterek, "Zor ve yorucu bir tedavi sürecini bu küçücük bedenleriyle karşılamaya çalışan minik kardeşlerimizin yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Hekimler ve sağlık personeli zaten ellerinden gelenin en iyisini yapıyor ama onların iyileşebilmeleri için moral desteğinin de çok önemli olduğunu biliyoruz. Küçük kardeşlerimize moral vermek için buradayız. İnşallah daha sağlıklı mutlu günlerde onları aramızda görürüz. Elimizden gelen ne varsa yanlarındayız" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı