EVİNDE SAKLADIĞI 700 BİN TL'Yİ ÇALDILAR

EVİNDE SAKLADIĞI 700 BİN TL'Yİ ÇALDILAR

Yatak odasında bulunan gömme dolap içindeki çelik kasada saklanan değeri 700 bin lira olan altın, mücevher ve paraları alarak girdikleri pencereden kaçtı.

BURSA’da merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi'nde bir eve giren hırsız veya hırsızlar çelik kasada saklanan 700 bin liralık para ve ziynet eşyasını çaldı.

EVİNDE 700 BİN TL SAKLAMIŞ

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler, N.K.’nin evde bulunmadığı dün saat 17.00 sıralarında PVC percereyi sert bir cisim ile açıp içeri girdi. Dairenin giriş kapısına arkadan güvenlik zincirini de takan hırsızlar yatak odasında bulunan gömme dolap içindeki çelik kasada saklanan değeri 700 bin lira olan altın, mücevher ve paraları alarak girdikleri pencereden kaçtı.

EVİ DAĞINIK GÖRÜNCE KASASINA KOŞTU

Saat 17.00 sıralarında eve gelen N.K. anahtarıyla açtığı kapının arkasında güvenlik zinciri takılı olduğunu görünce zorlayarak açtığı kapıdan içeriye girdiğinde evinin dağınık olduğunu gördü. Yaptığı araştırmada yatak odasındaki gömme dolap içindeki çelik kasada sakladığı altın, mücevher ve paraların yerinde olmadığını görünce durumu polise bildirdi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri daire içinden parmak izi tespiti yapıp hırsızların belirlenmesi için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı