Eskişehir'de okul servisi takla attı alev aldı; 7 yaralı

Eskişehir'de okul servisi takla attı alev aldı; 7 yaralı

Eskişehir'de meydana gelen korkunç kazada can pazarı yaşandı. Mahmudiye ilçesi yakınlarında üniversite öğrenci ve öğretim üyelerini taşıyan minibüs kaygan zeminde kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. 

 

YOL SİSLİ VE KAYGANDI İDDİASI

Kaza, Eskişehir- Ankara karayolunun 39'uncu kilometresindeki Mesudiye mevkiinde meydana geldi. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri ile personeli okula götüren üniversiteye ait minibüs yolun sis ve kaygan oluşu nedeniyle şarampole uçtu. 

YARALILAR ÇIKAR ÇIKMAZ

Minibüste bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar, kendi çabaları ile araçtan çıktıktan kısa süre sonra minibüs alev aldı. Yanan minibüsü itfaiye ekipleri söndürürken yaralı 7 kişi ambulanslarla ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

2 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yaralılardan Yüksekokul Sekreteri Muzaffer Alkış ile öğretim görevlileri Ali Ekber Ün ve Ahmet Kahraman'ın tedavilerinin sürdüğü, diğer 4 kişinin ise taburcu edilecekleri belirtildi.

CEP TELEFONLARINA KAYDEDİLDİ

Minibüsün alev alev yanma anı yoldan geçen sürücüler tarafından cep telefonuyla görüntülenerek sosyal paylaşım sitelerinde yayınlandı. İlçe Jandarma Komutanlığı yetkilileri kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

İlgili Haberler