Eski Bakandan ' Erdoğan'ın  Sağlık ' durumu açıklaması

Eski Bakandan ' Erdoğan'ın Sağlık ' durumu açıklaması

Eski Sağlık bakanı Rıfat Serdaroğlu bayram namazı için gittiği camide bayılması olayının tüm ayrıntılarının açıklanması gerektiğini söyledi.

Bayram namazı için gittiği camide fenalık geçirdiği açıklanan ancak hastalığı konusunda ayrıntılı bilgi verilmeyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastalığının ayrıntılı detaylarının açıklanması istendi.Açıklama yapılmasını isteyen kişi ise Eski Sağlık bakanı. Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, bugünkü yazısında eski Sağlık Bakanlarından Rifat Serdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumun ilişkin değerlendirmelerine yer verdi.

AYNI RAHATSIZLIK ÇOK KERE GÜNDEME GELMİŞTİ

Rahmi Turan, “Erdoğan’ın sağlık raporu açıklanmalı” başlıklı yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bayram namazı için gittiği camide geçirdiği rahatsızlığı hatırlattı.

“Bilindiği gibi Erdoğan daha önce de makam otomobilinde bayılmış ve arabanın camları balyozla kırılarak kurtarılmıştı. Ayrıca, ‘Kolon (Kalın bağırsağın bir bölümü) ameliyatı’ geçirmişti” diyen Rahmi Turan, eski Sağlık Bakanı Rifat Serdaroğlu’nun açıklamalarına şöyle yer verdi:

“SAĞLIK PROBLEMLERİNİ SAKLAMALARI DOĞRU BİR HAREKET DEĞİLDİR”

“Sağlık eski Bakanlarından Rifat Serdaroğlu, AKP Genel Başkanı ve Tarafsız Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumunun kamuoyuna net olarak açıklanması gerektiğini belirterek şunları söylüyor:

‘Erdoğan'ın sağlık problemleri, yaşadığı olaylardan ve (makyaja rağmen) yüzünden anlaşılıyor."

Erdoğan'ın rahatsızlandığı haberlerin ardından Haberartı Türk Erdoğan'ın hastalıklarına dair bir arşiv çalışması yapmış ve bu güne kadar yayınlanmış haberlerden hazırladığı derlemeyi okurlarına ulaştırmıştı. İşte o ayrıntılı haberimiz.

HABERARTI TÜRK CAMİDE BAYILMA AYRINTILARINI BÖYLE YAZMIŞTI ( TIKLAYINIZ )

86272.jpg

İlgili Haberler