ERMAN TOROĞLU AZİZ YILDIRIM'A SERT ÇIKTI

ERMAN TOROĞLU AZİZ YILDIRIM'A SERT ÇIKTI

Sabah gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, çok ağır eleştiriler içeren bir yazı kaleme aldı. 'Yukarıda Allah var sana da lazım olacak' başlıklı yazı, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sabah gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında, çok ağır eleştiriler içeren bir yazı kaleme aldı. 'Yukarıda Allah var sana da lazım olacak' başlıklı yazı, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Yazının bazı bölümleri şöyle...

- FETÖ çıktı, mertlik bozuldu. FETÖ hep arkadan dolanmış, iki puan almaya kalkmış… Futbolda bu son yıllarda 3 puan oldu tabi. FETÖ'nün yaptığı iğrenç işler, yavaş yavaş ortaya çıkıyor... Ama FETÖ bu iğrenç işleri yaparken, başka iğrenç işleri de yapanlar, yaptıkları bu işleri FETÖ'ye itelemeye kalkıyorlar. Yükle FETÖ'ye sallan gitsin hesabı.

"18 YILLIK BAŞKANLIĞINDA GALATASARAY 22, FENERBAHÇE 11 KUPA ALMIŞ"

- ...18 yıl başkanlık yaptığında da Galatasaray 22 kupa almış, Fenerbahçe 11 kupa almış. Fenerbahçe bu 11 kupayı alırken FETÖ yıllık izne mi çıkmıştı yoksa bayram tatiline mi? Peki bu 18 yılda Fenerbahçe ne harcamış, diğer rakipleri ne harcamışlar. Bunlar için değişik para değerlendirmeleri yapılıyor. Mesela Fenerbahçe'nin 18 yılda 1 milyar 250 milyon dolar harcadığı söyleniyor. Üç aşağı beş yukarı tartışılır. Peki 18 yıla da bakmayalım geçen yıla bakalım. Fenerbahçe transfere 90 milyon Euro harcamış, bu Türk parası 270 milyon TL eder ortalama. Peki karşılığında Fenerbahçe kupa olarak ne almış? Hiçbir şey, maşrapa bile alamamış...

"ALEX'İ NİYE ŞİKAYET EDEMEDİN!"

- ...Aziz Yıldırım'a soruyorum; Alex gittikten sonra bu Alex'in imzaları sahte, onu Brezilya maliyesine şikayet edeceğim diyen sen değil miydin? Aradan geçen bu zamanda niye Alex'i şikayet edemedin. Acaba Alex sana sen bunlardan şikayet edersen ben de bunları bunları bunları açıklarım mı dedi acabaaaaaa... Her şeyi olduğu gibi bunu da sen iyi bilirsin. Peki Onur Kayador, yıllar önce Revivo ile ilgili bir yazı yazdı. Hani Fenerbahçe'yi uçuran, her maç gol atan futbolcu. Sonra boşta kalınca Galatasaray'a gitti. Peki işin aslı neydi. Bu yazıyı yazan Onur Kayador'u Fenerbahçe kongre üyeliğinden attın. Sen değil miydin şike sürecinde, "Ben ne yaptıysam Fenerbahçe için yaptım" diyen. Pekala senin teknik direktörün değil miydi, "Bunu herkes yapıyor radar bize niye tutuldu" diyen.

"AZ BİLE YAPIYORLAR"

- ...Ama bunlar haklılar. Çünkü bunları Türk basınında Hasan Tahsin diye yazan yalakalar var. Onun için de bunlar, Türkiye'de at oynatarak az bile yapıyorlar. Aynen devam Aziz Yıldırım! Az bile yapıyorsun. Ama şunu unutma yukarıda da Allah var. İyi düşün, sana da lazım olacak bir gün.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı