ERDOĞAN'LA DÜNYA ARTIK DALGA GEÇİYOR

ERDOĞAN'LA DÜNYA ARTIK DALGA GEÇİYOR

Başbakan Erdoğan yine alay konusu oldu.

Başbakan Erdoğan'ın Soma'da kendisini protesto edene "Başbakan'ı protesto edersen tokadı yersin ha" sözlerini Amerikalı bir sunucu böyle Tİ'ye aldı.

HNO Kanalı’nda Last week tonight adlı programın sunucusu John Oliver’ın hedef tahtasında Başbakan Tayyip Erdoğan vardı. Soma’daki maden faciasından sonra kendisini protesto edenlere “Başbakan’ı eleştirirsen tokadı yersin ha” diyen Erdoğan’ın bu sözünü sunucu Tİ’ye aldı.

SÜREKLİ DALGA GEÇİLİYOR

Başbakan Erdoğan Türkiye vatandaşlarına korku salmış olsada dünyanın heryerinde artık sürekli dalga geçilen bir siyasetçi haline geldi. İki gün önce de, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Taksim'de Gezi'nin yıl dönümünü izlerken gözaltına alınan CNN International İstanbul muhabiri Ivan Watson'a yönelik sözlerine ABD'den sert tepki geldi.

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf, Başbakan Erdoğan'ın, CNN muhabiri Watson'ın ajan olduğu yönündeki sözlerini, 'gülünç ve saçma' olarak değerlendirdirmişti.

ALMAN TELEVİZYONLARIDA DALGA GEÇMİŞLERDİ

Almanya'nın en çok izlenen şov programlarından birinin sunucusu Erdoğan'ın Van mitingindeki kısık sesiyle dalga geçti ve Erdoğan'a 'diktatör' dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı