ERDOĞAN'IN SARAYINDAN SON REZALET

ERDOĞAN'IN SARAYINDAN SON REZALET

Erdoğan'ın sarayına girdi,birlikte selfie pozları verdi,cihatçıların arasından haberler geçti,Erdoğan'ın toplantısından fotoğraflar yayınladı ama şimdi?

Türkiye öyle bir hale geldiki, kim dostumuz, kim kimin tarafında, kim dost, kim düşman iyice birbirine karıştı. 33 yıllık AKP iktidarı başlarda "komşular ile sıfır sorun sloganı" ile yürüttüğü dış politikanın sonunda tüm komşularımız ile düşman olmayı başardı.

İSTEDİKLERİ YERE GİRİP SERBESTÇE DOLAŞMIŞLAR

Ama içli dışlı olunan ve sınırlarımızdan istedikleri gibi girip çıkan teröristler bir çok kere gerçekleştirdiği saldırılar ile yüzlerce insanımızı katlettiler. Yetmedi Erdoğan'ın sarayında bile poz verdiler. İşte o güvenlik rezaleti.

DOST DEDİKLERİMİZ ALEYHİMİZE OY KULLANDI

Bu arada dost dediklerimiz, hatta birlikte "İslam Ordusu" adı altında sırf sünni ülkeler ile oluşturulan ittifakın üyelerinin bile son BM Güvenlik Konseyi kararına aleyhimizde oy kullandığı ortaya çıktı. Konuya ilişkin son gelişme ise, gerçekse çok vahim. Bir çok yayın organınada bu gün yapılan haberlere göre, Erdoğan'ın toplantılarına kadar giren, birlikte selfie çektiren Suriyeli ÖSO Gazetecisi Ajan suçlaması ile gözaltına alındı. İşte sol haber ve sözcü sitesinde yer alan haberden detaylar.

ANKARA SALDIRISI İLE İLGİSİ Mİ VAR?

sylfy.jpg

Geçtiğimiz günlerde Sarayda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından misafir edilen ÖSO'lu gazeteci Rami Jarrah’ın “ajanlık” iddiasıyla gözaltına alındığı iddia edildi.

rami-jarrah.jpg

Halep’teki cihatçı çetelerle beraber dolaşıp savaş alanından yaptığı haberle bilinen Jarrah'ın Gaziantep'te "oturma izni" almaya gittiği sırada gözaltına alındığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı