ERDOĞAN'IN SARAYINDA YOLSUZLUK EYLEMİ

ERDOĞAN'IN SARAYINDA YOLSUZLUK EYLEMİ

Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci yanlarında getirdikleri ayakkabı kutusu, madenci bareti ve fidan ağacı ile gösteri yapmak istedi.

Ankara'da Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci, 17 Aralık soruşturmasını protesto etmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde eylem yaptı. 7 eylemci gözaltına alındı.
Toplu taşıma aracı ile Cumhurbaşkanlığı önüne gelen Liseli Genç Umut üyesi bir grup eylemci yanlarında getirdikleri ayakkabı kutusu, madenci bareti ve fidan ağacı ile gösteri yapmak istedi. 

BİR NOLU NİZAMİYE ÖNÜNE KADAR GİTTİLER

Yapılacak protestodan güvenlik güçlerinin haberinin olmaması nedeniyle protestocu grup ilk kez Cumhurbaşkanlığı Sarayı önüne bu kadar yaklaşarak 1 numaralı nizamiyenin önüne kadar gidebildi. Bura da Cumhurbaşkanlığı koruma müdürlüğü görevlilerinin ikazlarına aldırış etmeyen grubu Cumhurbaşkanlığı Korumaları ve devriye bekleyen asayiş ekibi gözaltına aldı. 

BİR GÖSTERİCİ KAPIYA TIRMANMAYA ÇALIŞTI

Bir eylemcinin polislerin elinden kurtularak Cumhurbaşkanlığı Sarayının kapısına tırmanması panik yaratırken liseli gençler yere yatırılarak yaka paça gözaltına alındı. Protesto sonrası 7 eylemci gözaltına alınarak bölge karakoluna götürüldü.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Kaynak:Haber Kaynağı