Erdoğan'ın Polis Şoku!

Erdoğan'ın Polis Şoku!

Emniyetten üst düzey bir yetkili Başbakan'ın Gezi Parkı eylemlerinde "Direnişçilerin polisi şehit ettiği" iddiasını yalanladı.


Cami müezzininden sonra polis de Erdoğan'ı yalanladı!


Yurt Gazetesi'nden Barış Oruç'a konuşan Emniyetten üst düzey bir yetkili Başbakan'ın Gezi Parkı eylemlerinde "Direnişçilerin polisi şehit ettiği" iddiasını yalanladı. Emniyet yetkilisi şöyle konuştu: "Başbakan herhalde Adana'da yorgunluktan dolayı dengesini kaybederek köprüden düşen polis Mustafa Sarı'nın eylemciler tarafından şehit edildiğini düşünüyor. Ama çok şükür böyle bir şey yok. Bu arada bir arkadaşımız da göstericiler tarafından vurularak şehit edilmedi" 
 
Hatırlanacağı üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Gezi Parkı direnişçilerini camide içki içmekle suçlamış, Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi imamı ve müezzini Erdoğan'ı yalanlamıştı. Müezzin Fuat Yıldırım din adamı olduğunu ve bu nedenle yalan söyleyemeceğininin altını çizerek "Ben cami içerisinde içki içen ya da elinde içki şişesi olan birini görmedim. Görmediğim şeyi söylemem" şeklinde açıklama yapmıştı.