Erdoğan'ın Moralini Bozdu !

Erdoğan'ın Moralini Bozdu !

.

“Açım iş istiyorum işşşş” 

Başbakan Erdoğan’ın ekonomik kalkınma programını anlattığı sırada sahneye çıkan AKP’li bu kadın, “Açım, geçinemiyorum” diye bağırdı.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Fethiye güncesine bir kadın damga vurdu. Erdoğan’ın ekonomik kalkınma programını anlattığı sırada “Açım, geçinemiyorum. Bir oğlum var bakamıyorum. İş istiyorum işşş” diye haykıran AKP yanlısı kadın karşısında Başbakan Erdoğan uzun süre sessiz kaldı sadece başını sallamakla yetindi. İşsiz kadının yanına gelen kadın polisler ise ikili barikat kurarak ortamı toparlamaya çalıştı. Yaşananlar karşısında Erdoğan’ın morali bozuldu, programı kısa tuttu. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Mansur Harmandar olarak açıklayan Erdoğan Fethiye adayını ise açıklamadı.

AKP’Lİ KADINLAR KAVGA ETTİ

Saat 11:00 olarak bildirilen miting 14:00’de başladı, vatandaşlar isyan etti. Yer yer yaşanan arbedelere polis müdahale etti. Mitingin neden üç saat rötarlı başladığı ise daha sonra ortaya çıktı. Sebebi ise beklenen kalabalığın meydanı doldurmamasıydı. Çevre ilçe ve köylerden otobüslerle taşımalı taraftar aktarıldı. Fethiye’de Erdoğan büyük bir koruma ordusunun eşliğinde eşi Emine Erdoğan’la miting meydanına geldi. Fethiye’de beklediği ilgiyi bulamayan Erdoğan programı kısa tutarak erken ayrıldı.

Kaynak:Odatv/dea