Erdoğan'dan tehdit: 'Anladığınız dilden yanıt veririm'

Erdoğan'dan tehdit: 'Anladığınız dilden yanıt veririm'

Başbakan Tayyip Erdoğan "Bu eylemlere devam ederseniz anladığınız dilden yanıt veririz." diyerek bir kez daha halkı tehdit etti.

Türkiye'ye döndüğü andan itibaren 'adam toplayarak' bulduğu her yerde miting yapan Tayyip Erdoğan, Akköprü'de yaptığı mitingde yine halkı tehdit etti.

Tayyip Erdoğan, "Gençlere sesleniyorum; bu ülkenin Başbakanı, bazı lobilerin Başbakanı değildir. Bu ülkenin Başbakanı sessiz yığınların sesidir. Biz kimsesizlerin kimsesiyiz. Biz zalimlerin karşısında, mazlumların yanındayız. Bu Türkiye'de böyle, dünyada da böyle. Bundan sonra da böyle olacak" dedi.

Erdoğan, "Bu milletin iktidarına saygı duymayanlar, bunun bedelini öder. Dün Ankara'da, Kızılay'da, Kuğulu Park'ta, şurada, burada oyuna gelen kardeşlerime sesleniyorum; Lütfen artık bu eylemlerinize son veriniz. Bakınız biz bugüne kadar sabırla buralara geldik. Bir Başbakan olarak diyorum ki, artık yeter. Varsa söyleyecekleriniz yerel yönetimle ilgili bir konuysa belediye başkanıma söyle. Gel, valime söyle. Olmadı Kültür Bakanıma söyle. Olmadı ben de kabul ederim, gel bana söyle. Ama yeniçeri ocakları gibi bir hareketin içine girerseniz, kusura bakmayın. 'Şu valiyi alacaksın, emniyet müdürünü alacaksın, şunu yapmayacaksın'. Ama bunları söylemeye kalkarsan, kusura bakma. Tavsiyelerin varsa ilet. Bir katkın olacaksa ilet. O zaman hepsini yaparız . Ankara ve İstanbul'un ardından diğer büyükşehirlerde miting düzenleyeceğiz. Artık bu eylemlere son verilmesini istiyorum. Bu eylemlere devam ederseniz anladığınız dilden yanıt veririz." dedi.