ERDOĞAN'DAN KENDİ ADAYINA ŞOK SÖZLER

ERDOĞAN'DAN KENDİ ADAYINA ŞOK SÖZLER

Erdoğan bu sırada Kendirli Belde Belediye Başkan adayı Alaattin Serdar’a

'Kazanamazsan kendini as!'


Başbakan Erdoğan Rize'de partisinin düzenlediği mitingde konuştu. Rize'nin Güneysu ilçesindeki evinden saat 10.00'da ilçe merkezine gelen Başbakan Erdoğan'ın geçeceği yollara çok sayıda pankart asılması dikkat çekti. Başbakan'ı Artvin'e götürmek için Güneysu stadında bekleyen helikopterin yanına iniş yapmaya çalışan bir başka helikopter ise, alçaldıkça sağa sola yalpaladıktan sonra inişten vazgeçip yükseldi ve uzaklaştı. Daha sonra Güneysu stadına gelen Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte helikopterle Artvin'e hareket etti. Eşlik eden 4 helikopterle birlikte Artvin'e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,a kendi memleketinde ilgi azdı. Valilik önünde yaklaşık 5 bin kişiye hitap etti.

 

Başbakan Erdoğan miting sonunda Rize ve ilçe belediye başkan adaylarını seçim otobüsünen üzerine davet edip birlikte fotoğraf çektirdi. 

Erdoğan bu sırada Kendirli Belde Belediye Başkan adayı Alaattin Serdar’a, “Alaattin bak. İşi bak bitiremezsen hemen kendini oraya ağaca as" dedi ve seçimi 'açık ara' kazanmasını istedi. Erdoğan yıllar önce bir 23 Nisan töreninde sembolik olarak 1 saatliğine koltuğunu teslim ettiği 8 yaşında ki bir kız öğrenciye de "Başbakan sensin astığın astık, kestiğin kestik " şeklinde öğüt vermiş büyük bir tepki almıştı.

Alaattin Serdar geçen seçimde de aday olmuş, ancak SP adayı karşısında başkanlığı kaybetmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı