ERDOĞAN'DAN GÜLEN'E AÇIK TEHDİT

ERDOĞAN'DAN GÜLEN'E AÇIK TEHDİT

"Ablalar kapınıza gelebilir. Bunlar para toplarlar makbuzsuz toplarlar, akıbeti belli değil. Bunların da hesabını soracağız."

Başbakan Erdoğan Niğde mitinginde; "Ablalar kapınıza gelebilir. Bunlar para toplarlar makbuzsuz toplarlar, akIıbeti belli değil. Bunların da hesabını soracağız." dedi...

Başbakanın Niğde konuşması sırasında çok ağır yüklendiğini Cemaat ve Fetullah Gülen dışında Merak Akşener, Deniz Baykal ve Muhalefet Parti liderleri de çok sert eleştirilerden nasibini aldı... İşe konuşmasından satır başları:

Bahçeli nereye oy verirseniz verin ama AK Parti’ye oy vermeyin diyor. bunlar siyasetin millet için yapıldığını öğrenemediler. Bitlis’te 5 parti bir olmuş. CHP MHP, BDP, DP bir tane daha vardı. Beşinin oyunu toplamı zaten yüzde 7.  40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Bunu böyle biliniz. Bunların hepsini bir araya getirin bunlardan bir şey olmaz. CHP ve MHP ruh ikiziydi. Bir de Pensilvanya eklendi şimdi üç kafadar oldular. Üç kafadara üç koyun verin kaybedip gelirler.

CUMHURBAŞKANI DA DİNLENDİ!

Bir dava dosyası üzerinden 3 bine yakın kişiyi dinlemişler. CHP’yi, MHP’yi beni Cumhurbaşkanımızını dinliyorlar. Belli ki bunları bir yerlere servis etmişler. İş adamlarına dinlemelerden şantaj yapmışlar. Haraca bağlıyorlar. Hakim ve savcıları dinlemiş şantaj yapmışlar. 30 Mart’ta telekulak çetesinden siz hesap soracaksınız.

MERAL AKŞENER’DEN ÖRNEK VERDİ!

Günlerdir hukuksuz dinlemeler üzerinden montajlar üzerinden siyaset üretiyorlar. TBMM’de meydanlarda kürsülerde kaset siyaseti yapıyorlar. Sizlere burada ibretlik bir hadiseyi anlatacağım. 1998, yine bir 17 Aralık günü. MHP’ye gönül vermiş kardeşlerime sesleniyorum. Bu çok çok önemli, şu anda MHP milletvekili olan, hatta Meclis Başkanvekili olan bir hanımefendi, 1998’de DYP milletvekiliydi, TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Ne yaptı biliyor musunuz? Bir gazete yöneticisinin bazı bakan ve bürokratlarla yaptığı telefon konuşmalarını yayınladı. O gazete ayağa kalktı, o gazetenin dinlenen yazarı küplere bindi. O yazar konuşmaları yayınlayan milletvekiline tazminat davası açtı. 15 milyar lira tazminat kazandı. Faiziyle birlikte 26 milyar tazminatı Yargıtay onayladı. Şu anda işte bu dinlenen yazar, o günleri unutmuş şekilde, kasetler üzerinden bu defa bize iftira siyaseti yapıyor.

BAYKAL DA NASİBİNİ ALDI

CHP’de varlığını kasetlere borçlu bir yönetim var. Diyor ki ‘başbakanın haberi var’. Sana yazıklar olsun ya. Benim haberim olsa, bunu yarım saat değil, bir saat iki saat üç saat kalmasını arz ederdim. Ben bakanıma talimat verdim, yarım saat sürmeden sosyal medyadan biz indirdik. Aynı konuda MHP’lilerle ilgili de indirdik. CHP’nin diğer, bir yine genel başkan yardımcısına yaptılar indirdik. Neden? Çünkü bizim kutsallarımızda böyle bir şey yok.

‘SABAH AKŞAM KASET…’

Sabah akşam bunların gündeminde kaset var. Ağızlarında dillerinde iftira var. Montaj var yalan var. Biz bu davaları tek tek açacağız. Dedim ya inlerine gireceğiz inlerine. Kaçmak yok. İnşallah bu illegal kasetler bu montajlar grup salonlardan dinletenlerden tazminatları toplayacağız.

‘CEMAATİN ABLALARI…’

Kardeşlerim. Ablalar kapınıza gelebilir. Bunlar para toplarlar makbuzsuz toplarlar, akibeti belli değil. Bunların da hesabını soracağız. Er veya geç. Kardeşlerim bunlara başka kapıya deyin. Gelenlere ‘Yüreğiniz varsa CHP’nin gölgesinde değil, partinizi kurun öyle gelin’ deyin.

‘GÜLEN’İN VATANI ABD’Mİ?’

Genel başkan arıyorsanız Pensilvanyan’da zaten. Vatanıysa çıksın gelsin niye gelemiyor? Gelsin onun vatanı Amerika mı? Çıksın gelsin. Türkiye’yi Pensilvanya’dan karıştıranlara hesabımız var. Bu da sorulacak. Ey örgüte destek veren saf kardeşim. Daha ne kadar bunların yanında olacaksınız. ‘Hz. Cebrail parti kursa oyumu vermem’ diyen kişinin daha ne karar yanınca olacaksınız. “Ama CHP’ye oyumu veririm. Yeter ki AK parti’ye oy vermeyin” Şu an yaptıkları bu.

SİZE BİR ŞEY SÖYLEYECEĞİM…

Tokyo’da uydumuzu gönderdik. Gönderdik de merak ettim nasıl gitmiş diye. Başörtüsüne takılmadı. Bunca zamandır ne işiniz vardı başörtüsüyle ya. Benim başı açık başı örtülü kızlarımızla niye uğraştınız ya. Bu haklarını ellerinden aldınız ya. Ey CHP sen busun işte busun. Bunlarda her şey var. Akşam başka sabah başka. Ben şimdi size bir şey söyleyeceğim.

Ey CHP genel başkanı senden olsa olsa Tahtakale’de kaset tüccarı olur. Bakın ben hakaret etmiyorum. Senden kaset tüccarı olur diyorum. Biliyorsunuz ,Tahtakale bu işin yeridir.
Önceden tuvalete delikli 2,5 kuruşla gittik. İktidar geldik bir milyona tuvalete giriyorduk. Biz tuvalet zengini oldu ya. Arkadaşlarıma dedim ki bu altı sıfırı atacağım. Şu anda köşe yazarlığı devam eden bir zat, altı sıfır atılırsa enflasyon patlar dedi. Ben Taksim meydanında eşek gibi anırırım dedi. Bekliyorum hala anıracak. Enflasyon patlamadı, tam aksine çatladı çatladı.

Kaynak:Haber Kaynağı