Erdoğan'a Kendi Kalesinde Büyük Şok

Erdoğan'a Kendi Kalesinde Büyük Şok

AKP'nin kalesi, Erdoğan'ın mahallesi Keçiören'de "Hükümet istifa" sesleri.

Sözcü gazetesinin verdiği habere göre Erdoğan'a kendi kalesinde büyük şok yaşadı. 

AKP'nin kalesi, Erdoğan'ın mahallesi Keçiören'de "Hükümet istifa" sesleri.
 
 
Taksim Gezi Parkı direnişinin 18. gününde, Ankara’da da eylemler sürüyor. Başbakan Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü Ankara Keçiören’deki evine gelmişti.
 
Bugünse Başbakan’ın evinin civarındaki eylemler hız kazandı. Erdoğan’ın evinin etrafındaki güvenlik önlemleri artırılırken, binlerce direnişçi Danışment Caddesi’nde toplandı.
 
AKP’nin kalesi olarak bilinen ve Başbakan Erdoğan’ın yıllardır ikamet ettiği Keçiören, bugün Gezi Parkı protestolarına sahne oldu.
 
Taksim Gezi Parkı’na annelerin gelmesinin ardından bu kez de Keçiörenli Direniş Anneleri ile birlikte yüzlerce kişilik bir grup Erdoğan’ın evinin karşısında ‘Tayyip istifa’ ve ‘Hükümet istifa’ diye sloganlar atarken, çevre apartmanlardaki vatandaşlar da ışıklarını yakıp kapatarak direnişe destek verdi.
 
‘ETHEM ÖLÜMSÜZDÜR’
 
Keçiören’de ayrıca 1 Haziran tarihinde Ankara’da polis kurşunuyla vurulan ve bugün hayatını kaybeden Ethem Sarısülük için de bir yürüyüş düzenlendi.
 
Keçiören Adli Tıp Kurumu önüne yürüyen vatandaşlar, “Ethem Ölümsüzdür” demek için ve Ethem’in ailesine destek için Adli Tıp Kurumu’nda buluştu.