ERDOĞAN TWITTER HESABINDAN TEHDİT ETTİ

ERDOĞAN TWITTER HESABINDAN TEHDİT ETTİ

Erdoğan Baykal ile başlayan mezuniyet töreni ile bozduğu suskunluğuna Twitter hesabından muhalefet partilerini tehdit ederek sürdürmeye devam etti

Sarayının sağır odalarına kurmayları ile kapanarak 2 gün 7 haziran sonrası senaryolar hazırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2 günlük sukunluktan sonra yine dili çözüldü. Bu gün bir mezuniyet töreni kalabalığına dayanamayarak, 2 günlük toplantıların ardından varılan karar gereği "Uslu Cumhurbaşkanı" ceketi ile demokrasi söylemlerinde bulunan Erdoğan, eksik kalanları ise Twitter hesabından dillendirdi.

AKP İKTİDARI OLMAZSA OLMAZ TEHDİDİ

AKP'nin uğradığı hezimeti başarıya döndürme planı yaparak, Başbakan Davutoğlu ile "iyi polis-kötü polis" rollerini paylaşma kararı alan Erdoğan "Alıştığınız Cumhurbaşkanıyım" Rolünü Twitter hesabından da sürdürmeye çalıştı. Geçen hafta il il meydan meydan devlet imkanları ile dolaşarak, ettiği tarafsızlık yeminini bir tarafa bırakarak, AKP için oy istediğini unutan Erdoğan, şimdi ülke vatandaşlarının tarafsız cumhurbaşkanı olduğuna inanmalarını istiyor. Twitter hesabından da gerçekten tarafsız cumhurbaşkanıymış gibi şöyle seslendi.

AKP İLE HÜKUMET KURMAZSANIZ TEHDİDİ

 "Türkiye'yi hükümetsiz bırakan, egolarına mahkum olanlar, tarihe de milletimize de bunun hesabını veremezler. Herkes egosunu bir kenara koymalı, bir an önce ülkemizde hükümet kurulmalı ve devlette devamlılık esastır anlayışıyla devam edilmelidir. Bilhassa siyasi alanda yaşanan hiçbir gelişmenin elde edilen kazanımları tehdit edecek boyuta ulaşmasına izin vermeyeceğiz" mesajını paylaştı.

İŞTE ERDOĞAN'IN DEMOKRATİK TWITTER MESAJI

110620151850046447926_2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı