ERDOĞAN MİTİNG YAPACAK DİYE BUNU DA YAPTILAR

ERDOĞAN MİTİNG YAPACAK DİYE BUNU DA YAPTILAR

Erdoğan Miting yapacak diye Hava Trafiği bile kapatıldı.

Rakipleri kahve kahve dolaşarak vatndaşlarla bir arada seçim çalışması yaparken Başbakan Erdoğan'ı koruma ordusu eşliğinde çalışmalara katıldığı biliniyordu. Her geçen gün dahada artan koruma önlemlerine bu gün tarihi bir kararlas yenisi eklendi. Erdoğan Miting yapacak diye Hava Trafiği bile kapatıldı. İşte konuya ilşkin ayrıntılar.

SİVİL HAVACILIK DUYURDU

SİVİL Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yayınlanan NOTAM ile bugün Maltepe ve Çevresi, VFR olarak adlandırılan görerek uçuşlara kapatıldı.
Kokpit.aero'nun haberine göre, SHGM tarafından yayınlanan NOTAM yani havacıları bilgilendirme notunda, İstanbul'da Maltepe ilçesi üzeri 0 feet'ten başlayıp 19 bin 500 feet'e kadar görerek uçuşlar yasaklandı. Sadece bugünlük sabah 05.30'da başlayan NOTAM, gün batımı yani saat 20.50'ye kadar geçerli. Bu yasak, Recep Tayyip Erdoğan'n cumhurbaşkanlığı seçim mitingi için alındı. Miting alanı ve çevresinde devlete ait hava araçları hariç bir hava aracı VFR (görerek ) uçuş gerçekleştiremeyecek.

ERDOĞAN SEÇİLEMEZSE NE OLACAK

Devletin tüm olanakları seferbert edilerek korunan Erdoğan'ın seçimleri kazanamazsa nasıl korunacağı konusu siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı. Miting yapılacak illerde hava trafiği bile uçuşlara kapatılan Erdoğan'ın seçilmesi halinde yurt gezilerinde alınacak önlemlerin vatandaşı canından bezdireceği şimdiden belli oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı