ERDOĞAN Kongre Merkezinde 12 saat Ne Yaptı

ERDOĞAN Kongre Merkezinde 12 saat Ne Yaptı

.

ERDOĞAN HALİÇ KONGRE MERKEZİNDE 12 SAAT KALDI


Gazetecileri atlatmak için sık sık çeşitli yöntemlere başvurarak ortadan sır olan Başbakan Erdoğan bu kez 12 saat Haliç Kongre merkezinden çıkmadı. BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan , yaklaşık 12 saat kaldığı Haliç Kongre Merkezi'nden ayrıldı. Başbakan Erdoğan saat 11.30 sıralarında 'Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Tapu Dağıtım Töreni'ne katılmak üzere kongre merkezine geldi. Törenin ardından Kongre merkezinden çıkmasını bekleyen gazeteciler tam 12 saat beklediler. 12 saat sonra ise Erdoğan'ın makam aracı kongre merkezinden çıkarak Kısıklı'ya doğru hareket etti. Makam aracında Erdoğan Var mı yok muydu, tam olarak bilinemiyor. Erdoğan'ın 12 saatlik Kongre merkezi zamanında ne yaptığı kafalrı karıştırdı. Resmi bir açıklama yapılmadığından, gazeteciler değişik yorumlar yaptılar. Bazıları başka bir araçla bilinmeyen bir yere gittiğini, gazetecilere hala kongre merkezinde kaldığı intibası uyandırdığını iddia ettiler. Kimileri de, Erdoğan'ın kendini iyi hissetmediğini, bu yüzden kongre merkezinde bulunan ofisinde dinlendiğini söylediler.

DİNLEMELERE ÖNLEM Mİ?

En ilginç yorum ise , Erdoğan'ın telefonlarının dinlenmesi tehlikesine karşı emniyetli hale getirilen Kongre merkezinde bazı önemli görüşmeler yaptığı yolundaydı. Son günlerde birbirinin ardı ardına çıkan dinleme kayıtları yüzünden başta hükümet üyeleri olmak üzere, kimse telefonda önemli konular görüşmemeyi tercih ediyor.


BİR BAŞBAKAN 12 SAAT NE YAPAR


Erdoğan'ın, 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen törenin ardından kongre merkezindeki ofisinde istirahata çekildiği belirtildi. Erdoğan'ın bu süre içindeki programının içeriği konusunda bilgi verilmedi. Erdoğan 00.00 sıralarında Haliç Kongre Merkezi'nden ayrılarak, Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geçti.

Kaynak:Haber Kaynağı