ERDOĞAN AYDIN DOĞAN'A YANIT VERDİ

ERDOĞAN AYDIN DOĞAN'A YANIT VERDİ

Hürriyet'in uzun bir başyazı ile açık açık kafa tuttuğu ve korkmuyoruz dediği Cumhurbaşkanı Erdoğan Keçiören'de yaptığı seçim çalışması sırasında yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hürriyet gazetesinde yayımlanan açık mektuba Keçiören'deki konuşmasında yanıt verdi. Daha önceki konuşmalarında Hürriyet'e ve Doğan Gurubuna uzun uzun çatan ve hedef gösteren Erdoğan bu kez nedense söylenmeyi kısa kesti işte Erdoğan'ın konuya ilişkin tepkisi. 

YİNE MANŞETLERE ÖFKELİYDİ

Erdoğan Doğan Holding'in sahibi Aydın Doğan'a seslenerek "Ey Doğan, niye rahatsız oldun? Sen 411 el kaosa kalktı diyen, sen değil miydin 'muhtar bile olamaz' diye başlık atan. Milletin verdiği oya saygın yok. Bana gelip 'Sizin döneminizde 1'e 5 kazandım' diyen sen değil misin? Hakkın olanı bizden alırsın, ama hakkın olmayanı bizden öncekilerden aldığın gibi bizden alamazsın. Bunu bilmen lazım" diye seslendi.

DAVUTOĞLU'DA ZONGULDAKTAN ÇATTI

Davutoğlu Zonguldak mitinginde, “Daha önce de bana hitaben bir yazı yazdılar. Basın özgürlüğüne saygımız sonsuz ama herkes yerini yurdunu bilecek” dedi.

DAVUTOĞLU YİNE DİN,İMAN,ŞEHİT EDEBİYATI YAPTI

Hürriyet’in Çağlayan Adliyesi’ndeki rehine krizi sırasındaki yayıncılığını hatırlatıp bir kez daha eleştirip şöyle dedi: “En çok sattığını iddia eden gazetenin baş sayfasında şehit savcının o fotoğrafı. Bütün ricalarımıza rağmen o resmi bastılar. Onları cenazeye almayınca ertesi gün tehditkar bir başyazıyla bana cevap vermeye kalktılar” dedi.

HIZINI ALAMADI

Davutoğlu hızını alamayıp, “Biz sizin huzurunuza pijamayla çıkacağınız değiliz. Biz gücümüzü sizden almadık. Allah’tan ve milletten aldık. O eski Türkiye idi. Başbakana talimat verdikleri, başbakanı eşofmanla karşıladıkları eski Türkiye idi” diye konuştu.

BİRDE KIŞKIRTICI YAYIN TEHDİDİ YAPTI

Başbakan son olarak da Hürriyet’e gazetecilik dersi verdi: “Bugün de cumhurbaşkanımıza cevap veriyorlar. Oturun gazeteciliğinizi yapın. Ama eğer bir şehidimizin aziz hatırasına saygısızlık yaparsanız karşısında bizi bulursunuz. Kışkırtıcı yayın yaparsanız sessiz kalmamız mümkün değil.”

Kaynak:Haber Kaynağı