ENGELLİ KADINA AVM DE TECAVÜZ

ENGELLİ KADINA AVM DE TECAVÜZ

Tecavüz olaylarında Hindistan rekoruna yaklaşan Türkiye de "Bu da oldu " dedirtecek cinsten bi iğrenç haber.

İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan 39 yaşındaki D., 12 yıl önce kas hastalığına yakalanarak, tekerlekli sandalyeye bağlı yaşamaya başladı. Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, 2016’da Facebook üzerinden Erol G. (35) ile tanıştı. İlişkileri arkadaşlığa dönüşen D. ile Erol G., en son 24 Eylül 2016’da Esenyurt’ta bir AVM’de buluştuğunda, Erol G., D.’ye tuvalete gittiği sırada cinsel saldırıda bulundu.

BAYILDI 

Olay sonrası D., baygınlık geçirdi. Ayıldıktan sonra hastaneye giden D.’nin kanaması durdurulamadı.

İç kanama riskine karşılık ameliyata alınmak istenen D., kas hastalarının anestezi sonrasında ayılmama ihtimali olduğu için ameliyat edilemedi. 

D.’nin şikâyeti üzerine aynı gün hastanede gözaltına alınan Erol G., ertesi gün tutuklandı. Erol G. hakkında “nitelikli cinsel saldırı” ve “cebir, tehdit ve hile ile kandırarak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. 

D., psikolojisi elvermediği için ilk iki duruşmaya katılmadığını ancak 13 Şubat’ta görülecek duruşmaya gideceğini ifade ederek şunları söyledi: “Benim hayatım zaten çok zordu. Bu olaydan sonra hayatla bağım koptu. Çırpınıyorum... İnsanlara karşı inancımı ve güvenimi yitirdim. Bir kadının başına gelebilecek en zor şeyi yaşadım. Tecavüz, başa gelmeden anlaşılmıyormuş.”

İlgili Haberler