Elazığ'da liseli kavgası kanlı bitti; 1 ölü 1 ağır yaralı

Elazığ'da liseli kavgası kanlı bitti; 1 ölü 1 ağır yaralı

Elazığ'da lise öğrencisi olan 2 arkadaşın tartışması kanlı bitti biri ödlü diğeri ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı olayın 11 yıl önceye dayanan bir cinayetle ilgili olduğu düşünülüyor.

Elazığ'da liseli iki arkadaş bilinmeyen bir nedenle buluştukları ağaçlık alanda tartıştılar. Tartışmanın ardından 17 yaşındaki H.I tabanca ile aynı yaştaki arkadaşını vurduktan sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etti.

Kendini vuran genç olay yerinde ölürken, vurduğu arkadaşı ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

EVLERİNE DÖNMEYİNCE

Elazığ merkez Kuyulu köyü 5. Havuz mevkiinde ikamet eden arkadaşlar H.I. (17) ve S.B. (17) tarlalık alanda bir araya geldi.

İlk belirlemelere göre H.I., henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ilk önce arkadaşını tabanca ile vurdu, ardından da kendi kafasına ateş etti. 2 arkadaşın eve gitmemesi üzerine aileleri, yakınları ve arkadaşlarına haber vererek arama çalışması yaptı.

ARAYANLAR AĞAÇ ALTINDA BULDU

Arkadaşları iki genci ağaç altında silahla vurulmuş olarak buldu. Arkadaşlarının haber vermesi ile olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Sağlık ekipleri olayı gerçekleştiren H.I.'nın hayatını kaybettiğini, S.B.'nin ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Kafasından ağır yaralanan S.B., Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

ABİSİ DE 11 YIL ÖNCE ANNESİNİ ÖLDÜRMÜŞ

H.I'nın lise son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. Öte yandan, Hakan I.'nın ağabeyi R.I.'nın yaklaşık 11 yıl önce bir televizyonda yayınlanan kadın programına katılan annesi Birgül I.'yı öldürdüğü öğrenildi.

 

670x335-001.jpg

DERİNLEMESİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından H.I.'nın cansız bedeni de cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
H.I.'nın lise son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Elazığ'da liselile

İlgili Haberler