EGEMEN BAĞIŞ'IN 2 BAVUL PARASI TWİTTER'İ BÖYLE SALLADI

EGEMEN BAĞIŞ'IN 2 BAVUL PARASI TWİTTER'İ BÖYLE SALLADI

Adı 17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sırasında ortaya atılan iddialara karışan Eski AKP Bakanı Egemen Bağış'ın 2 bavul para ile İngiltere'de yakalandığı iddiası Tweitter'i salladı

Halk TV’de Ayşenur Aslan sunumuyla ekrana gelen ‘Medya Mahallesi’ programına konuk olan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı gazeteci Barış Yarkadaş, flaş açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre Yarkadaş, programda adı yolsuzluğa karışan eski bakan Egemen Bağış hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.
 
“İKİ VALİZDE LİMİT ÜZERİ PARA”
 
Yarkadaş, Egemen Bağış’ın İngiltere’da bavul dolusu parayla yakalandığını iddia etti. “Londra’daki Heathrow havaalanında polisin yaptığı kontrolde Bağış’a ait 1 ya da 2 valizden yasal limitlerin çok üzerinde para çıktı. Bu olay üzerinde İngiliz polisi paraya el koydu ve Egemen Bağış hakkında araştırma başlattı” iddiasında bulunan Yarkadaş, sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi.

EGEMEN BAĞIŞ İTİRAZ ETTİ AMA

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu sırasında ortaya çıkan tapelerde adı rüşvet iddialarına karışan ve bakanlıktan istifa eden Egemen Bağış uzun süredir ortalarda görünmüyordu.

1-121.jpg

BARIŞ YARKADAŞ GERİ ADIM ATMADI

Egemen Bağış'ın Twitter hesabından yaptığa çıkışa Barış Yarkadaş'tab yanıt geçikmedi.

2-107.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı