Egemen Bağış Gezi Direnişinden Çok Korkmuş

Egemen Bağış Gezi Direnişinden Çok Korkmuş

ÇOK ŞÜKÜR BAŞARAMADILAR

Sorumlusu olduğu AB bakanlığında hiç bir başarıya imza atamayan Egemen Bağış işi gücü bıraktı nerede bir AKP organizasyonu varsa oraya gidiyor. Her gittiği yerde Başbakanına övgüler yağdıran bir kaç AKP'li bakandan biri olan Egemen Bağış, kendi partisine ait belediyenin organize ettiği Sancaktepe Yağlı Güreş Festivalinde Gezi Direnişine saydırdı. Koruma ordusu ile birlikte katıldığı festivalde eline mikrofonu alan Bağış, Gezi Direnişçilerini kast ederek, "Çok şükür başaramadılar " dedi.

KIRK PINAR GÜREŞLERİNDE KONUŞACAK MI?

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AKP'li Sancaktepe Belediyesi tarafından düzenlenen 20. Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri etkinliğine katıldı. Etkinlikte konuşan Bağış, "Bugün buraya gelirken iki selam getirdim. Bir tanesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın, ikinci selam da Türkiye'nin başpehlivanı Recep Tayyip Erdoğan Başbakanımız'dan. Biz de siyasetin er meydanında sizlerden aldığımız güçle sizler adına ter döküyoruz. Türkiye her geçen gün daha ileri noktalara gidiyor. Eskiden siyasetin er meydanında fazla yürekli, cesur görme imkanımız yoktu. Ama AK Parti kurulduğundan beri başbakanımızın önderliğinde çok şükür biz kısmetleri yıldırmıyoruz. Bu ata sporumuzda olduğu gibi, biz doping kullanmadan siyaset yapıyoruz. Çünkü bizim dopingimiz millet sevgisi, millet coşkusudur" dedi.
 
 
"OLİMPİYAT SIFATI YAKINDA GELECEK"
 
İstanbul'un 2 kıta üzerine kurulu tek dünya şehri olduğunu ifade eden Bağış, "İstanbul'un tek eksikliği olan olimpiyat sıfatı da yakında gelecek. İstanbul eylül ayında, 2020 yılında olimpiyatlara ev sahipliği yapacağına dair kararlar alacak. Ama şunu bilmenizi istiyorum. İstanbul'un bugüne kadar olimpiyatlara ev sahipliği yapmamış olması İstanbul'un eksikliği değil, olimpiyatların eksikliğidir. Taksim'de Gezi Parkı'nda olay çıkaranlar, 2 kez yazılı müracaatta bulundular ve İstanbul'un olimpiyat adaylığının düşürülmesini talep ettiler. Çok şükür başaramadılar" diye konuştu. Konuşmasının ardından pehlivanlardan Güngör Ekin ve Şaban Yılmaz'ın karşılaşmasını izleyen Egemen Bağış, başpehlivan olan Şaban Yılmaz'a altın kemerini ve madalyasını taktıktan sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.