DÜNYA DEVLERİ iPHONE 6 İLE BÖYLE DALGA GEÇTİ

DÜNYA DEVLERİ iPHONE 6 İLE BÖYLE DALGA GEÇTİ

Apple'ın iPhone Apple 6'sıyla böyle dalga geçtiler!

iPhone 6 tanıtıldı, dünya devlerinden yorumlar geçikmedi. HTC ve Samsung, günümüze dek çok büyük cepleri alaya alan Apple'ın iPhone Apple 6'sıyla böyle dalga geçtiler!

iPhone Apple 6 tanıtımı, tüm dünyada çok büyük yankı uyandırdı. Hemen her ürünüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Apple, konu iPhone Apple olduğu vakit daha da çok meraklı gözün hedefi oluyor.

Telefon(lar) tanıtıldı tanıtılmasına fakat birden fazla Apple hayranın "Çok çok büyük o telefon, mutlaka kullanmam" dediği Samsung ve Nokia ürünlerinin benzeri ebatlarında karşımıza çıkan Apple, teknoloji dünyasının da alay konusu oldu. Durumun ne kadar enteresan olduğuna en iyi değinense şüphesiz HTC idi.
 
iPhone Apple 6'nın tanıtımı sırasında resmi Twitter hesabından durumu tiye alan HTC'den şöyle bir mesaj geldi; "Daha çok büyük ekran, daha iyi performans, şık tasarım. Partiye hoş geldiniz #iphone6."

Bilindiği üzere an itibariyle piyasada çok fazla sayıda Android'li ve Windows Phone'lu, çok büyük ekranlı akıllı telefon var ve Apple'ın de iPhone Apple 6 Plus ve iPhone Apple 6'yı üretirken yarıştığı modeller bunlardı.

iPhone Apple 6'ya bir "merhaba" da Samsung'dan!

Samsung ise, Filipinler ekibinin Twitter'da yayınladığı mesajla iPhone Apple 6'lara "merhaba diye belirtti ." Samsung Filipinler ekibi, Steve Jobs'un çok büyük telefonlar hakkında bir zaman evvel belirttiği "Kimse çok büyük bir telefon almaz" sözüne vurgu yaptı ve hemen altına "Bilin bakalım onları kim şaşkına çevirdi ve bu fikirden kim vazgeçirtti" yazarak, Apple'ın Samsung'un ardından gittiğini kapalı olarak iddia etmiş oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı