DÜNYA DEVİNİN UÇAĞI HAVADA KAYBOLDU

DÜNYA DEVİNİN UÇAĞI HAVADA KAYBOLDU

Her sezon olduğu gibi sezon başı hazırlık kampının bir bölümünü Çin'e alan Manchester United kafilesi ülkede ilginç olaylar silsilesi yaşadı.

Manchester United'ın Çin kampı olaylı başladı. Pekin'e inmesi geeken uçak kötü hava şartlarıyla 100 kilometre ötedeki Tianjin kentine inerken, işkence(!) burada da devam etti.

MOURİNHO AYRI, KAFİLE AYRI...
Her sezon olduğu gibi Çin kampından çok ciddi bir gelir elde etmeyi planlayan Manchester United'ın bu seyehati ilginç olaylarla başladı. Jose Mourinho'nun ekibiyle birlikte Pekin'e gitmesinin ardından, ayrı bir uçakla şehre giden takım kafilesinin başına gelmeyen kalmadı.

"BURALARDA BİR YERDE KAYBOLDUK"
Mourinho'nun Pekin'e gelmesinin ardından takım da bekleniyordu ancak kötü hava şartları, uçağın 100 kilometre ötedeki Tianjin şehrine inemesine sebep oldu.

Birkaç saatlik bekleyişin ardından başka bir uçakla Pekin'e ulaşan kafilenin, otobüsle de uzun bir yolculuk yaptığı öğrenildi.

Takımın genç oyuncusu Memphis Depay da Twitter'da bir video yükledi ve "Buralarda bir yerde kaybolduk. Zorunlu iniş yapmak zorunda kaldık. Pekin'e gidiyorduk ama hava biraz kötüydü!" dedi.

"BASIN TOPLANTISI ODASI SICAK VE DAĞINIK"
Oyuncularının tüm yaşananlara ve gece saat 1'de akşam yemeklerini yemek zorunda kalmalarına rağmen hiçbir durumdan şikayet etmediklerini ve güler yüzlü olduklarını belirten Mourinho, basın toplantısını neden Guardiola gibi uzun tutmadığı sorusuna ise "Oda çok kalabalık ve sıcaktı" cevabını verdi.

Pekin'deki Olimpik Spor Köyü'nde bir gün önce Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola da bir basın ordusu önünde toplantı gerçekleştirmişti.

"KAYBOLUP GİDEMEYİZ"
8 günlük kampını Manchester City maçıyla noktalayacak olan United kafilesi çıkan birçok problemden ötürü moralleri bozmazken, Mourinho, "Biliyorum, bazı şeyler iyi gitmiyor ama elimizde olan bu. Bir anda ortadan kaybolup, gidemeyiz." dedi.

Guardiola ve Mourinho'nun, takımlarının maç yapacakları stadın zeminini de beğenmedikleri belirtildi. (Fanatik)