DİYARBAKIR VE BATMAN'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VERİLDİ

DİYARBAKIR VE BATMAN'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VERİLDİ

Yıllardan sonra bir ilk . Arkasından "Doğuda sıkı yönetim" ilanı mı gelecek?

GÜNCELLEME

Diyarbakır Valiliği tarafından saat 22.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Diyarbakır Valiliği, iki gündür süren ve şehrin geneline yayılan olaylar nedeniyle bugün saat 22.00'den itibaren kentte sokağa çıkma yasağı ilan etti. Konu ile ilgili detaylı açıklamanın Valilikten daha sonra yapılacağı belirtildi.


Alınan bu kararın ardından Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı tüm birimler yaptıkları anonslarla sokağa çıkma yaşağı ilan edildiğini halka duyurmaya başladı. Polis vatandaşları evlerine dönmeleri konusunda uyarılarını sürdürüyor.

BATMAN'DA DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Batman Valiliği ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti.
Akyazı Küçücek Mahallesi'nde dün saat 15.00'de mahalledeki kahvenin önüne çırılçıplak halde kanlar içerisinde elleri ayakları bağlı bir erkeğin yattığını gören mahalle sakinleri, jandarma ve 112'ye haber verdi. Sevk edilen ekipler baş ve vücudu kanlar içerisinde elleri ve ayakları bağlı olan kişinin 3 yıl kadar önce mahallede imam olarak görev yaptıktan sonra emekli olan A.G. olduğunu belirledi. Emekli imam ilk müdahale ardından Adapazarı'na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Emekli imam, hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

MARDİN , VAN VE SİİRT'TE AKŞAM SAATLERİNDE YASAK KARARI VERİLMİŞTİ

Mardin, Van ve Siirt'te bazı ilçelerde sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Mardin'in Kızıltepe, Nusaybin, Derik, Dargeçit, Mazıdağı, Savur ilçelerinde valilik kararıyla saat 17.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı ilçelerde polis, camiler ve belediyelerden yapılan anonslarla halka duyuruldu.


ERCİŞ'TE DE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Van Valiliği, olayların devam ettiği Erciş İlçesi'nde saat 18.00'den itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan etti.

KURTALAN'DA DA SOKAĞA YASAK ÇIKMA YASAĞI


Siirt Valiliği tarafından Kurtalan ilçesinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

DÜKKANLAR YAKILDI

Van'ın Erciş İlçesi'nde, Suriye'nin Kobani kentine IŞİD militanlarının saldırısını protesto gösterilerinde bugün çıkan olaylar öğleden sonra arttı. Göstericiler Atatürk ve İnönü caddelerindeki onlarca işyeri ve banka şubelerini ateşe verdi. Göstericiler, itfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesini de önledi.

10371385_921270427901248_6578687950419481_n.jpg

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

ilgili-haber-kopru-fontu-076.jpg

34207.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı