DESEN DEĞİŞTİREBİLEN AYAKKABI

DESEN DEĞİŞTİREBİLEN AYAKKABI

New York merkezli bir firma, renk ve deseni kolayca değiştirilebilen bir ayakkabı tasarladı. Peki bu nasıl oluyor? İşte videosu…

New York merkezli bir firma desen değiştirebilen ayakkabıtasarladı ve ayakkabıya ShiftWear adı verildi. Bu ayakkabının desenleri kolayca değiştirilebiliyor. Cep telefonundaki bir uygulama sayesinde ayakkabının üzerindeki desenler saniyesinde değişebiliyor. Firma, ayakkabıdan daha fazla üretmek ve seri üretime geçmek için, bir fon toplama sitesi olan Indiegogo’da 2 milyon dolarlık yatırım bekliyor.

ShiftWear, elektronik kağıt sayesinde üzerindeki görseli akıllı telefon üzerinden değişebildiğiniz bir ayakkabıtasarımı olarak karşımızda! Yani ayakkabının üzerinde bir elektronik kağıt var ve böylece bir telefon uygulaması vasıtasıyla herhangi bir nesnenin desenini değiştirmek mümkün.Telefon kılıfınız, akıllı telefonun bildirim ekranına dönüşebilirken, bu uygulamayla kıyafet bile tasarlayabilirsiniz. İsterseniz bu kağıdı kolyenize yerleştirebilir ve günün her saatinde farklı bir aksesuar kullanmış olabilirsiniz.

Indiegogo üzerinde fon bekleyen ShiftWear, üzerindeki elektronik kağıt yardımıyla ayakkabılarımızı istediğimiz tasarıma sokmamızı sağlıyor. İstediğiniz renk deseni, ayakkabınızın üzerinde görebilirsiniz. Bu, ister bir fotoğraf isterseniz bir GIF olabilir. Böylece günlük tasarım içerisinde renk, animasyon veya görsel yansıtabiliyor.

Geliştirilen akıllı telefon uygulaması sayesinde ShiftWear üzerine yansıtmak istediğimiz görüntüyü anında aktarabilir ve kontrol edebilirsiniz. Her adımda şarj olan çevre dostu ayakkabılar suya ve çamaşır makinesinde yıkanmaya karşı da dayanıklı.

Indiegogo’da büyük destek gören ShiftWear ayakkabıları sokaklarda görmeye başlayabilir miyiz dersiniz?

İşte her desene girebilen ayakkabılar…