Denizli'de kız kardeşinin sevgilisini öldürüp dereye attı

Denizli'de kız kardeşinin sevgilisini öldürüp dereye attı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, kız kardeşinin sevgilisini kalbinden bıçaklayarak öldürüp, cesedi elleri ve ayakları bağlı halde dereye atan 25 yaşındaki Musa D. kıskıvrak yakalandı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi Hisar Mahallesi ormanlık alandaki dere yatağında bulunan Ersun Erduru cinayetinin şüphelisi olan 25 yaşındaki Musa D. yakalandı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Musa D.’nin, iddiaya göre kız kardeşinin ortağı olan Ersun Erduru’yu, kardeşini kıskandığı için öldürdüğü öğrenildi.
 
KALBİNDEN BIÇAKLADI

Kız kardeşi ile Ersun Erduru arasında ilişki olduğu şüphesine kapılan Musa D.’nin, bu durumu ikiliye zaman zaman yansıttığı ve bu sebeple aralarında tartışmaların da çıktığı ileri sürüldü.
Telefonda başlayan tartışmanın daha sonra küfürleşmeye dönüştüğü iddia edilirken, buluşmanın ardından ise Musa D.’nin Erduru’yu kalbinden bıçakladığı öğrenildi.

CESEDİ DERE KENARINA SÜRÜKLEDİ

Musa D. Erduru’nun cesedini dere kenarına sürüklerken, minibüs kamerası ise o anları kaydetti. Dere yatağına ellerini ve ayaklarını bağladığı cesedi çuval içinde bıraktığı öne sürülen şüpheli  Musa D. dün yakalandı. Olay, vatandaşların bir çuval içinde erkek cesedi görerek polis ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler