DAVUTOĞLU TERÖRLE MÜCADELEYE BÖYLE BAŞLADI

DAVUTOĞLU TERÖRLE MÜCADELEYE BÖYLE BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinden sonra "Huzur gelecek" vaadi yerine ülkenin kan gölüne dönmesinin baş sorumlularından Başbakan Davutoğlu Terörle mücadeleye dua ile devam ediyor.

 BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, saldırının olduğu yere gelerek 28 karanfil bırakıp dua etti. Vatandaşlar öfkeli "Ülke yönetimi, imamların, vaizlerin, din adamlarının yapacağı işi gösterişe döktü. Ülkenin yoksul insanları ölmeye devam ediyor. Terörle mücadeleyi kim yapacak bilinmiyor." şeklinde yorumlar yapılıyor.

OLUK OLUK KAN AKIYOR SADECE DUA EDİYOR

Başbakan Davutoğlu, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) saldırıda hayatını kaybedenler için düzenlenen törenin andından beraberindekiler ile saldırının gerçekleştirildiği İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokağa geldi. Davutoğlu, saldırının olduğu yerde oluşan çukura arkasını dönerek yok kenarındaki kaldırıma 28 şehidin anısına 28 karanfil bırakıp dua etti.

SAVUNMA BAKANIDA DESTEK VERDİ

Başbakan Davutoğlu daha sonra İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile birlikte olayın gerçekleştiği yeri ve bölgeyi inceledi. Davutoğlu, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar'dan patlamayla ilgili bilgi aldı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı