CNN TÜRK CANLI YAYINDA KARIŞTI; SELVİ VE TAŞ BİRBİRİNE GİRDİ

CNN TÜRK CANLI YAYINDA KARIŞTI; SELVİ VE TAŞ BİRBİRİNE GİRDİ

Yandaş Selvi Alper Taş'a 'yapıştırırım' dedi ama...

CNN Türk’te Şirin Payzın’ın sunduğu ‘Ne oluyor’ adlı programa ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş’ın yandaş Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi’ye tepkisi damga vurdu.

Şirin Payzın’ın sunduğu ‘Ne oluyor?’ programının bu akşamki tartışma konusu Anayasa Mahkemesi’nin ilerleyen günlerde görüşeceği %10’luk seçim barajıydı. Tartışma boyunca diğer konuklara davranışlarıyla dikkat çeken Abdülkadir Selvi’ye, ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş programın son kısımlarında dayanamayarak tepki gösterdi.

Alper Taş’ın, Atatürk Orman Çiftliği’ne kaçak biçimde yapılan ve yüksek maliyeti tepki çeken ‘Kaçak Saray’dan bahsetmesi üzerine Selvi, programın başından beri diğer konuklara da verdiği benzer karşılıkları tekrar ederek “Bırak bu işleri” dedi. Birgün’ün haberine göre Selvi’yi küstahlık yaptığı konusunda uyaran Taş’a Selvi’den “Küstahlık lafını ağzına yapıştırırım” karşılığı geldi.

Selvi’nin sözleri üzerine Alper Taş, “Gel yapıştır bakalım” diyerek ayağa kalktı. Selvi ise Taş’a söylediği bir önceki cümlesiyle tezat biçimde yerinde oturmayı ‘tercih’ ederek "Burada program yapıyoruz ya" dedi ve Alper Taş’ın Şirin Payzın tarafından sakinleştirilmesini izledi.

Taş daha sonra "Programın başından beri fikirlerimizi nezaketle ve bağırmadan söylüyoruz. Karşılığında hakaret görüyoruz. Kendimize hakaret ettirmeyiz" dedi.

Alper Taş’ın Selvi’ye verdiği karşılık sosyal medyada Türkiye gündemi sıralamasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları Alper Taş’a sevgilerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı