CİNNET GETİREN KOCA 5 KİŞİYİ KATLETTİ

CİNNET GETİREN KOCA 5 KİŞİYİ KATLETTİ

Karaman’da 26 yaşındaki Hakan Narlı, iddiaya göre 15 gün önce boşandığı eşiyle barışmak için gittiği kayınpederinin evinde eşini, kayınvalidesini, 12 ve 13 yaşındaki 2 baldızı ile eşinin erkek kuzenini av tüfeğiyle öldürdü.

Bir yaşındaki oğlunu alıp kaçan Narlı, polis merkezine gidip teslim oldu. 
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Keşillik Mahallesi’nde meydana geldi. İşsiz Hakan Narlı, kaçırarak evlendiği 3 yıllık eşi 20 yaşındaki Şerife Şahin ile iddiaya göre şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. Şerife Şahin de 1 yaşındaki oğlunu alıp babası Murat Şahin’in evine yerleşti. Narlı, iddiaya göre boşandığı eşiyle barışmak için kayınpederinin evine gitti. Narlı, pazardan dönen kayınvalidesi Ayşe Şahin (43) ile eşinin dayısının oğlu Hüseyin Akkulak’ın (24) geldiğini görünce, konuşmak için yanlarına gitti. Olumsuz yanıt alan ve tartışmaya başlayan Narlı, av tüfeğiyle kayınvalidesi ve eşinin kuzeni Akkulat’ın üzerine ateş açtı. 
Oğlunu alıp kaçtı
Ayşe Şahin ve Hüseyin Akkulak, kanlar içinde yere yığıldı. Narlı da, eve girip eşi Şerife Şahin, baldızları 12 yaşındaki Şeyda, 13 yaşındaki Şeyma Şahin’in üzerine ateş açtı. Ardından 1 yaşındaki oğlunu alıp kaçan Narlı, polis merkezine gidip teslim oldu. Olay yerine gelen sağlık görevlileri 2’si çocuk 5 kişinin öldüğünü belirledi. 

Kaynak:Haber Kaynağı