Cimbom'da Sneijder Sabırı Kalmadı

Cimbom'da Sneijder Sabırı Kalmadı

Hollandalı yıldız ve menajeri ile görüşen Bülent Tulun, kendisine Başkan Aysal’ın net mesajını iletti: “Seni transfer dönemi kapanana dek bekleyemeyiz. Pazartesi gününe kadar bir açıklama yapmanı istiyoruz.”

Seni bekleyemeyiz'
17.01.2013 08:01
 
 
Hollandalı yıldız ve menajeri ile görüşen Bülent Tulun, kendisine Başkan Aysal’ın net mesajını iletti: “Seni transfer dönemi kapanana dek bekleyemeyiz. Pazartesi gününe kadar bir açıklama yapmanı istiyoruz.”
 
G.SARAY, transferi bir türlü kesinliğe kavuşmayan Wesley Snejder için İtalya’ya çıkarma yaptı. Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun tarafından gerçekleştirilen görüşmede Hollandalı yıldıza, “Kararını hafta sonuna kadar ver” uyarısında bulunuldu. Milano’da Sneijder ve menajeri Soren Lerby ile bir araya gelen Tulun, Türkiye’de herkesin artık vereceği kararı beklediğini kendisine iletti.
 
ÜLTİMATOM VERDİLER
 
FUTBOLCU ise, “Ay sonuna kadar zamanım var. Ailemle en doğru kararı vermek istiyoruz. Inter ile sorunlarımı çözmek için bana süre tanıyın” karşılığını verdi. Bu bilgi başkan Ünal Aysal’a iletildi. Aysal’ın yanıtı ise çok net oldu: “Kendisi bir an önce kesin kararını deklare etmeli. G.Saray şampiyonlar ligi’nde mücadele ediyor ve belli hedefleri var. Bu yüzden transfer dönemi kapanana dek onu bekleyemeyiz. Sneijder’ın pazartesi gününe kadar bir açıklama yapmasını istiyoruz.”
 
3-4 tane alternatifi var
 
BAŞKAN Ünal Aysal, Divan toplantısında “G.Saray’da 28 tane Sneijder var. Hepsi birbirinden değerli oyuncular. Teklifimizi kabul eder ya da etmez. Bu dünyanın sonu değil. Transfer listemizde 3-4 tane alternatifi var. Biz Inter’le 7.5 milyon Euro’ya anlaştık. Sneijder’e de yıllık 4.3 milyon Euro teklif ettik. Önümüzdeki günlerde net bir yanıt almaz isek başka alternatiflere döneceğiz” dedi.
 
SNEIJDER İLK RÖPORTAJINI İTALYA'DA VERDİ
 
Baros’un bize yaptığını Sneijder Inter’e yapıyor
 
SARI kırmızılılarda Hollandalı yıldızın bir türlü kesinleşmeyen transferi için her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Geçtiğimiz hafta Hürriyet’in “12 milyon Euro’luk kelepçe” başlığı ile duyurduğu Sneijder rötarının doğrulayan bir G.Saray yöneticisi, şu ilginç benzerliği anlattı: “Baros’un bize yaptığını Sneijder de Inter’e yapıyor. Yani alacaklarını tahsil etmeden ayrılmak istemiyor. Kenarda otursa da o parayı alacağını biliyor. Transfe-
rinin gecikme sebebi bu.”
 
Sneijder Ailesi için Kuyt’ın eşi ev bakıyor
 
G.SARAY kulislerinde konuşulan büyük bir iddia var... F.Bahçeli Dirk Kuyt’ın eşi Gertrude, Sneijder ve eşine Beykoz Konakları’ndan ev tutmak için harekete geçti. Havuzlu bir villanın sahibi ile görüşen Gertrude, “Hollanda’dan bir aile dostumuz Türkiye’de yaşayacak. Lütfen burayı kimseye vermeyin ve bizden haber bekleyin” diyerek ricada bulundu. Sneijderler için bakılan evin aylık kirası ise 25 bin dolar.
 
İtalyan basınına konuşan Sneijder, üzerindeki baskıdan şikayet ederek “31 Ocak’a kadar zamanım var” dedi.
 
G.SARAY’ın transferi için büyük uğraş verdiği Wesley Sneijder, üzerindeki baskıdan rahatsız. olduğuna dikkat çekti. İtalyan La Gazzetta dello Sport’a konuşan Hollandalı yıldız, sarı kırmızılı taraftarların kendisini havalimanında beklemesiyle ilgili “Biri benim İstanbul’da olacağımı söylemiş. Hayır, şu anda buradayım ve beni rahatsız eden tek şey içinde bulunduğum baskılı ortam” dedi.
 
Parayla ilgisi yok
 
Transferinin son durumunu anlatan 28 yaşındaki oyuncu, “Geleceğime karar vermek için piyasadaki diğer oyuncular gibi benim de 31 Ocak’a kadar zamanım var. Acele etmeyeceğim” derken, sözlerine şöyle devam etti: “Benim rahatsızlığım, gelen tekliften bağımsız olarak, hayatımda büyük bir değişikliğe neden olacak bu karar için bana çok kısa bir süre tanınması. Bu durumun parayla alakası yok.”