CHP'li vekiller Gezi Parkı'nda

CHP'li vekiller Gezi Parkı'nda

Taksim Gezi Parkı olaylarının 16. gününde polis ekipleri gece de müdahalelerine devam etti. Şafak Pavey kameralara ne dedi?

Gezi Parkı’ndaki eylemcilere destek veren bir grup Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilli de park içerisinde bulunan Ahmet Çömert çadırına gelerek oturma eylemi yaptı.

Cumhuriyet Halk Parti Milletvekileri ve partililerden oluşan bir grup Gezi Parkı eylemcilerine destek vermek için parka geldi. Aralarında Şafak Pavey, Gürsel Tekin, Sezgin Tanrıkulu ve sanatçıların aralarında bulunduğu grup vatandaşlarla konuştu ve onlara destek verdi. Grup sabaha kadar eylemcilerle beraber parkta bekleyeceklerini belirtti.

Hatay’daki Gezi Parkı olaylarında hayatını kaybeden Ahmet Çömert için açılan çadıra gelen milletvekilleri parktaki eylemcilere desteklerini sürdürüyor. Eylemciler için parkta olduklarını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey 'Bu bizim değil her gün hakarete uğrayan gençlerin ve ağaçların direnişi. Barışçıl gösteri yapan gençlerin üzerine atılan gazları protesto etmek için buradayız. Yapabileceğimiz tek şek onlara kalkan olmak' dedi.