CHP'li Başkanlar Paris'e Gidiyor

CHP'li Başkanlar Paris'e Gidiyor

CHP'den ,Antalya, Mersin Büyükşehir, Muğla, Aydın İl Belediye Başkanları ve bazı ilçe belediye başkanlarının çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Paris'e gideceği açıklandı.

CHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI PARİS'E GİDİYOR
 
ANKARA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ile birlikte Antalya, Mersin Büyükşehir, Muğla, Aydın İl Belediye Başkanları ve bazı ilçe belediye başkanlarının çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Paris'e gideceği açıklandı. 
 
Yapılan yazılı açıklamada CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı başkanlığında, belediye başkanlarından oluşan bir heyetin, 22 ve 23 Ocak tarihlerinde Paris'te bir çalışma ziyareti yapacağı belirtildi. Açıklamada, şöyle denildi:
 
"Ziyaret kapsamında Fransa Devlet Reformu, Yerelleşme ve Kamu Hizmeti Bakanı Marylise Lebranchu, Toulouse Belediye Başkanı ve aynı zamanda Fransa Cumhuriyetçi ve Sosyalist Seçilmiş Siyasetçiler Federasyonu (FNESR) Başkanı    ve Rhône-Alphes Bölgesi Başkan Vekili Bernard Soulage gibi önemli siyasetçilerle karşılıklı görüşmeler yapılacaktır. Ziyaretin konu başlıkları arasında Fransa ve Türkiye'de yerel yönetimler alanında yaşanan güncel gelişmeler, yerel seçim kampanyaları, seçim güvenliliğinin yönetimi ve kamuoyu yoklamaları da olacaktır. Fransa Sosyalist Partisi Kamuoyu Yoklamalarından Sorumlu Sekreteri François Kalfon'un da heyete eşlik edeceği çalışma ziyaretine; Antalya ve Mersin Büyükşehir, Muğla ve Aydın İl Belediye Başkanlarımız ile bazı ilçe belediye başkanları da katılacaktır."