CHP'den istifa mı edecekler?

CHP'den istifa mı edecekler?

CHP'li bazı milletvekillerinin İşçi Partisi ile görüşmeler yaptığı ve İşçi Partisi'ne geçmeyi planladığına ilişkin iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP'den istifa mı edecekler?
CHP İstanbul Millekvekili Nur Serter, CHP'li bazı milletvekillerinin İşçi Partisi ile görüşmeler yaptığı ve İşçi Partisi'ne geçmeyi planladığına ilişkin iddialarla ilgili açıklamalarda bulundu.
 
 İddiaların gerçek dışı olduğunu belirten Serter, "Bu haberlerin Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve ideolojisine sahip çıkmayı amaçlayan ve partilerine olan bağlılıklarından asla kuşku duyulmaması gereken milletvekillerini kamuoyunun gözünde karalamak amacı ile üretilmiş olduğu açıktır" dedi. 
 
CHP İstanbul Millekvekili Nur Serter'in yaptığı açıklama şöyle: 
 
"Bugün yazılı ve görsel medyada yer alan Cumhuriyet Halk Parti'li bazı milletvekillerinin İşçi Partisi ile görüşmeler yaptığı ve İşçi Partisine geçmeyi planladığına ilişkin haberler tümüyle gerçek dışıdır. Bu haberlerin Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve ideolojisine sahip çıkmayı amaçlayan ve partilerine olan bağlılıklarından asla kuşku duyulmaması gereken milletvekillerini kamuoyunun gözünde karalamak amacı ile üretilmiş olduğu açıktır. Adımın bu 'yalan haber' de kullanılmış olmasından büyük rahatsızlık duyduğumu duyururken, habercilerin CHP aleyhine haber üretmek hevesinden bir an önce vazgeçmelerini diliyorum."