CHP Temsilciliğine Bomba ?

CHP Temsilciliğine Bomba ?

CHP Kartal Topselvi Mahallesi Temsilciliği'ne gece saat 03.00 sıralarında ses bombası atıldı.

Bir saat kadar önce sadece Oda TV haber sitesinde yapılan bir habere göre CHP'nin kartal Top Selvi mahallesinde bulunan temsilciliğine ses bombası atıldı. Haberin ODA Tv den başka hiç bir medya kuruluşu tarafından servis edilmemesi ise ilginçti. Daha da ilginci olayla ilgili CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt'ün, olay yerinde incelem yaptıktan sonra bir açıklama yaptığı halde Genele Merkez in konu ile ilgili sessiz kalması.
İşte Oda tv de yayınlanan CHP ye bomba atıldı haberi.

CHP'ye bomba atıldı
 
20.02.2013 17:46
 
CHP Kartal Topselvi Mahallesi Temsilciliği'ne gece saat 03.00 sıralarında ses bombası atıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
 
İstanbul'un Kartal İlçesi'ne bağlı Topselvi Mahallesi'ndeki CHP Temsilciliği'ne gece saat 03.00 sularında ses bombası atıldı. Patlamanın etkisiyle, temsilciliğin camları kırıldı. Temsilciliğin bulunduğu binanın yanındaki evlerin camları da hasar gördü.
 
Patlamanın duyulmasının ardından Topselvi Mahallesi'ne giderek incelemelerde bulunan CHP İstanbul Milletvekili Kadir Öğüt, "Bu bir provokasyondur" dedi.
 
Gerçekgündem sitesine patlamayı değerlendiren Öğüt, şunları söyledi: “Sabah saatlerinde temsilciliğimize bir bomba atılmış. Patlama sonrası binamızın camları kırılmış. Yanda bulunan evlerin camları da zarar görmüş. Bu saldırı bir provokasyondur. CHP'yi olayların içine çekmeye çalışıyorlar. CHP, Kürtlerin ve Türklerin bir arada yaşayabilmesinin tek güvencesidir. Bu tür provokasyonlara karşı tüm örgütlerimiz sakin ve sağduyulu davranıyor.”