CHP Çankaya'da Yine Bülent Tanık Diyor ?

CHP Çankaya'da Yine Bülent Tanık Diyor ?

CHP Çankaya'da Yine Tanık'ı Aday Gösterecek

CHP’NİN ÇANKAYA ADAYI  YİNE BÜLENT TANIK

Gündem başlıkları sürekli değişiyor ve kamuoyu zihnini mesgul ediyor. Ancak Siyasi Parti kulislerinde Yerel Seçimlere ilişkin çok yoğun bir çalışma var. Parti Genel Merkezleri yurdun dört bir tarafından gelen, yerel başkan adaylarının ziyaretleri ile dolup taşıyor. Büyük Belediye başkanlıkları için henüz net adaylar çıkmasada kulislerde bazı isimler öne çıkmaya başladı bile. Çok konuşulan başkanlıklardan biri ise, CHP'nin Kalesi konumunu son seçimde de ezici bir üstünlükle kazanan Başkent Çankaya belediyesi. Son seçimlerde çankaya belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Şehir Plancısı Bülent Tanık'ın yeniden aday olup olmayacağı sürekli konuşulmaktaydı. Ortaya zaman zaman adı Çankaya belediye başkanlığı adayı olarak kimi ünlülerin ismi çıksa da, son günlerde mevcut Başkan Bülent Tanık'ın yeniden aday gösterileceği konuşuluyor.

BÜLENT TANIK YENİDEN ADAY

Geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP Çankaya Belediye Başkanı Adayını uzun süre açıklamamış, çok sayıda aday içerisinde kararsız kalmıştı. Seçimlere çok az kala ise yarışı, Şehir Plancısı ve Genel Seçimler de Çankaya Bölgesinden Milletvekili adayı olmuş Bülent Tanık kazanmıştı.
 CHP önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde işi son dakikaya bırakmamak için, şimdiden yoğun bir çalışma içerisinde adayları belirleme gayretinde. Bu yüzden, CHP’nin Çankaya Belediye Başkanlığı için yeniden Bülent Tanık’ı aday göstermeye hazırlandığı öğrenildi.


BİR ÇOK VEKİL TANIK'TAN YANA


Haberartıtürk’ün CHP’li üst düzey yöneticilerden aldığı bilgilere göre, CHP’nin “dere geçerken at değiştirmek” özdeyişine göre davranacağı, riske girmeyi göze almayacağı anlaşılıyor.

CHP’li milletvekilleri, “Çankaya CHP’nin kalesi. Bülent Tanık arkadaşımız bugüne kadar Çankaya için elinden geleni yapmıştır. Daha önümüzde bir yıl gibi bir süre var. Bu süre içinde Çankaya için hizmetler devam edecek. Tüm engellemelere karşın Bülent Tanık Çankaya için yüreğini ortaya koymuştur,” diye Bülent Tanık’ı savunuyorlar.

Bir milletvekili, “Herşeyden önce Bülent arkadaşımız. Şu anda 100 tane aday var. Bu adaylar içinde en uygununu seçip çıkarmak büyük zaman kaybı. Çankaya CHP’den yıllardır vazgeçmeyen, CHP’nin kalesi durumunda, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri. Çankaya CHP için bir simgedir ve yeni bir adayla burayı kaybetme riskini göze alamayız,” diye konuştu.


AMA DİYENLER DE VAR !

Bir başka CHP’li yetkili ise, “Bülent Tanık için henüz kesinleşmiş bir karar yok. Elbette onun bir dönem daha Çankaya Belediye Başkanlığı görevini yürütmesini isteriz, ancak Çankaya ilçesi sakinlerinin Bülent Tanık ile ilgili bazı şikayetleri ve sıkıntıları var. Bunların da göz önünde tutulması gerek,” dedi.