CEYDA KARAN'DAN ERDOĞAN'IN SARAYI BOMBASI

CEYDA KARAN'DAN ERDOĞAN'IN SARAYI BOMBASI

Galatsaray'ın Erdoğan'ı sarayında ziyareti twitter'i böyle salladı

Ankara'da yapacakları Gençlerbirliği maçı öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sarayında ziyaret eden Galatasaraylı futbolculara ve yönetici Albayrak'a sosyal medyada tepki yağdı. Kullanıcıların çok ağır eleştirdikleri ve paylaşımlarda bulundukları saray ziyareti ardından, taraftarlığı bırakma mesajlarıda geldi. En çok ses getiren "taraftarlık bırakma" mesajı ise " Gözü pek" gazetecilerden Ceyda Karan'a ait olan mesaj oldu. Ceyda Karan açık açık, Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni yaptırılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmesini eleştirdi ve artık "sarı kırmızılı takımın" taraftarı olmayacağını açıkladı.

ALBAYRAK'IN SARAYI GÖREN YABANCI FUTBOLCULAR TÜRK OLMAK İSTEDİ GAFI YIKTI
 

Ceyda Karan, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu: "40 yılı aşkındır tuttuğum takımın taraftarlığını bırakmak da varmış.. Buraya kadar.." karan'ın bu tepkisine çok sayıda destek vardı. Çok sayıda kullanıcının eleştiriye katıldığı görüldü. Az sayıda tepkicilerin başında ise her zaman olduğu gibi, Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih gökçek geldi.

qefq.jpg


 Twitter'de AKP ya da Erdoğan karşıtı her türlü ünlü eleştirisine anında yanıt vermeyi alışkanlık haline getiren Melih Gökçek ise hesabından Karan'a, "Yapma ya... Milletin çok umurunda... Galatasaraylılara sordum, o kim dediler" mesajını yazdı. Melih Gökçek'in yazdığı mesajdan Ceyda Karan'a çok sinirlendiği anlaşılıyordu.

İŞTE GÖKÇEK'İN YAZDIĞI TWEET

mel.jpg

CEYDA KARAN'A DESTEK PAYLAŞIMLARI

Türkiye'nin içerisinde bulunduğu ekonomik sorunlar yüzünden büyük zorluklar yaşayan vatandaşların Erdoğan'ın kendine çok büyük paralar harcayarak saray yaptırmasına tepkiler dinmek bilmiyor. Aldığı lüks uçak ve saray eleştirileri sadece yurt içinden değil dışından da geliyor. Bu nedenle Erdoğan'ın sarayına giden herkes eleştiriye uğruyor. Papa bile ziyareti sırasında, Saraya gitmesi ile ilgili "çok önceden kararlaştırıldı" şeklinde durumu izaha çalışmıştı. Bu nedenle galatasaraylı futbolcular ve yönetici Albayrak Erdoğan'ı ziyaretleri yüzünden büyük tepki aldılar. Ceyda karan'ın mesajı ise fitili ateşlemiş oldu. İşte Karan'a verilen destklerden bazıları..

KARAN'A DESTEK MESAJLARI

ergg-001.jpg

ceyda.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı