Cenaze Morgdan Alınarak Hava Alanına Götürüldü

Cenaze Morgdan Alınarak Hava Alanına Götürüldü

İNTİHAR EDEN ASSUBAYIN CENAZESİ YOLA ÇIKTI !

Dede Ersel AKSU

Dün Kıbrıs'ta, Tugay Karargahındaki çalışma odasında, tabanca ile kenidini vurarark intihar eden, Assubay Kıdemli Başçavuş Vedat TANRIVERDİ'nin  cenazesi, Lefkoşe Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Morgundan alınarak, Türkiye'ye gönderilmek üzere  Ercan Hava Alanına götürüldü.

CENAZE İZMİR'E GELİYOR 
 
Assubay Vedat TANRIVERDİ'nin naaşı, bu gün saat:15.00'da, Lefkoşe Ercan Havaalanından yolcu uçağı ile memleketi olan İzmir'e gönderileceği ve İzmir Adnan Menderes Hava Alanında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İzmir Şubesinden kalabalık bir emekli assubay topluluğu ve yakınları tatarafından karşılanacağı öğrenildi.

EMEKLİ ASSUBAYLAR DERNEĞİ (TEMAD) DEVREDE !

 TEMAD İzmir İl Başkanı Sn. Hüseyin AKBAŞ ile yapılan görüşme neticesinde, cenazenin 13 Kasım 2013 tarihinde  Buca, Baha Yörük Camminde kılınacak öğle namazına müteakip, İzmir İli, Buca İlçesi Gökdere Mezarlığında  toprağa verileceği bilgisi alındı.  Ayrıca TEMAD İzmir İl Başkanlığı resmi internet sitesinde konu ile ilgili olarak duyuru yayınladı.

Cenaze törene İzmir ile çevre illerinden kalabalık bir emekli assubay topluğuğunun katılıacağı ve son dönemde yaşana assubay intiharları ve mobbing olaylarına yönelik prootestoların yapılacağı gelen haberler arasında.

Assubay Vedat TANRIVERDİ'nin 41 yaşında, evli ve iki çocuk babası ve  21 yıllık assubay olduğu öğrenildi.  
 
Dün meydana gelen  intihar olayının Haberartıtürk'te yayınlanan haberini okumak için TIKLAYINIZ.