CEMAATE BİR OPERASYON DAHA; 26 GÖZALTI

CEMAATE BİR OPERASYON DAHA; 26 GÖZALTI

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz; "Bugün malum yapıya ait bir operasyon yapıldığı doğrudur.

BALIKESİR İl Emniyet Müdürlüğü'nce bu sabah gerçekleştirilen operasyonda, ' Terör Örgütü' içinde yer aldıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

BU SEFER KAÇAKÇILIK EKİPLERİ

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, bu sabah, 'FETÖ' örgütlenmesi içinde yer aldıkları iddiasıyla kentte bir derneğin üyeleri ile kamu kurum müdürlerinin yer aldığı kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

DEVLETTEN ALDIKLARI PARALARI USULÜNE UYGUN HARCAMADIKLARI

Operasyonda konu olan dernek ve kamu kurumlarının hazırladıkları projelerle devletten aldığı paraları usulüne uygun harcamadığı, devleti zarara uğrattığı öne sürüldü. Operasyonda gözaltına alınan 11 kişi, KOM Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin 'güveni ve görevi kötüye kullanma', 'nitelikli dolandırıcılık', 'belgede sahtecilik' ve 'terör örgütüne yardım' suçlarından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ, "MALUM YAPIYA OPERASYON YAPILDI" DEDİ

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, "Bugün malum yapıya ait bir operasyon yapıldığı doğrudur. Başsavcılığımız ve valiliğimizin çalışmaları ve bilgisi doğrultusunda konuyla ilgili bir açıklama yapılacaktır" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı