CEM YILMAZ EBRU ŞALLI AŞKININ PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

CEM YILMAZ EBRU ŞALLI AŞKININ PERDE ARKASI ORTAYA ÇIKTI

"Bu aşktan uzak durmazsan, işinin önüne geçecek" tavsiyesinde bulunmuş.

 

Cem Yılmaz ve Ebru Şallı ilişkisinin bitmesinde ağabey Can Yılmaz'ın laflarının etkili olduğu söyleniyor.

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLER

Ağustos ayının son günlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen ve Eylül ayının son günlerine kadar da sürekli olarak haklarında haberler yapılan Ebru Şallı ve Cem Yılmaz arasında bir aşk yaşandığı öne sürülmüş ancak magazine yansıyan çok sayıda görüntüye rağmen Cem Yılmaz cephesi bu ilişkiyi inkar etmişti.

Ebru Şallı'dan konuyla ilgili açıklama gelmezken Yılmaz; 'Kendisi sevdiğim, değerli bir arkadaşım. Başka bir şey aramayın' açıklaması yapmıştı.

AYRILIKTA AĞABEY İDDİASI

Sadece birkaç hafta süren Cem Yılmaz ve Ebru Şallı ilişkisinin neden bittiği bir sır olsa da magazin kulislerinde konuşulan iddialar bu aşkı Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'ın bitirdiğini yönünde. 

b5a84ef1de970d1e00da5754bf91fa21.jpg

Son zamanlarda ağabeyiyle beraber geçirdiği zamanları da sosyal medya hesabından paylaşan ve Can Yılmaz'ı takipçilerinin daha yakından tanımasını sağlayan Cem Yılmaz'ın ilişkiyi bitirmek konusunda ağabeyinin laflarının etkili olduğu söyleniyor. 

Her ne kadar ağabey Yılmaz, sosyal medya hesabından bununla ilgili bir paylaşımda bulunmamış olsa da iddialar son derece dikkat çekici. 

Söylenenlere göre ağabey Can Yılmaz, kardeşine, "Bu aşktan uzak durmazsan, işinin önüne geçecek" tavsiyesinde bulunmuş.

kaynak mynet