ÇAĞLAYAN ADLİYESİ'NDE SİLAHLI SALDIRI

ÇAĞLAYAN ADLİYESİ'NDE SİLAHLI SALDIRI

Çağlayan Adliyesi'nde Silahlı Saldırı Ölü ve Yaralılar Var

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1'i kadın, 1'i koruma polisi olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çağlayan’daki Adliye Sarayı’nda gerçekleşen silahlı saldırıda boşanma davası için adliyeye gelen bir kadın öldü, onu korumakla görevlendirilen polis ağır yaralandı. Yakalanan saldırganın öldürülen kadının oğlu olduğu belirlendi.

Öldürülen 1971 doğumlu Hanime Aslan’ın üç oğlu olduğu ve şiddet gördüğü gerekçesiyle eşi Hızır Zeyir’den 7 mart 2011 tarihinde boşandığı öğrenildi.

Aile içi şiddet davası nedeniyle Çağlayan Adliyesi’ne gelen ve gördüğü şiddet nedeniyle koruma talebinde bulunan Hanime Aslan ile onu koruyan 5 yıllık polis memuru Emrah Taşdemir’i vuran kişinin ailenin en büyük oğlu 1990 doğumlu Dursun Zeyir olduğu belirtildi.
Ailenin diğer çocuklarının 1994 ve 2001 doğumlu oldukları öğrenildi.

Hanime Aslan'nın oğlu Dursun Zeyir (20), saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla gözaltına alındı.
      
Saldırı sırasında kadının yanında bulunan ve olayda ağır yaralanan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu'nda görevli polis memuru Emrah Taşdemir'in (24) sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Saldırıda elinden yaralanan güvenlik görevlisi ise hastanede tedavi altına alındı

Kaynak:Haber Kaynağı