CAFEDE OTURAN GENÇLERE GÖZALTI

CAFEDE OTURAN GENÇLERE GÖZALTI

İleri demokrasi tam gaz...

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın İstasyon Meydanı'nda Çarşamba günü yapacağı miting öncesi TGB üyesi 6 kişi gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Aydın İstasyon Meydanı'nda bir miting düzenleyecek olan Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın miting yapacağı alanda güvenlik önlemleri alındı. Alınan önlemler sırasında saat 23.00 sıralarında bir kafeteryada oturan ve TGB üyesi oldukları öğrenilen S.D. (21), T. A. (17), S. A. (19), C. Ç. (21), U. A. (21), M. C. U. (18), Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaşı küçük olan T. A., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne, diğer 5 kişi ise Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

AİLELER TEPKİLİ

Gözaltına alınan M. C. U.'nun annesi Arzu Başbay (40), "Kızım ve arkadaşları daha gerçekleşmemiş bir eylem öncesi gözaltına alındı. Bu demokratik değil" diyerek tepki gösterdi. Gözaltına alınan TGB'liler sağlık rapor için götürülürken, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Baskılar bizi yıldıramaz" şeklinde slogan attı.

Kaynak:Haber Kaynağı