BURSA'DA SIR ÇOCUK KAÇIRMA OLAYI SORUŞTURMASI

BURSA'DA SIR ÇOCUK KAÇIRMA OLAYI SORUŞTURMASI

Bir evde iki gün tutulduğunu öne süren çocukların verdiği ifadenin ardından F.A. ile U.A.'nın kaçırıldığını düşünen polis ifadelerde çelişki görünce soruşturmayı derinleştirdi

BURSA'da, aileleri kağıt toplayarak geçimlerini sağlayan 13- 15 yaşlarındaki 3 çocuk tanımadıkları 2 kişi tarafından kaçırıldıklarını söyledi.

BİR EVDE 2 GÜN TUTULDUK

Bir evde iki gün tutulduğunu öne süren çocukların verdiği ifadenin ardından F.A. ile U.A.'nın aranmasına başlandı.

ÇELİŞKİLİ İFADE VERİYORLAR

Bursa Emniyet Müdürülüğü ekipleri, dün Bursaray'ın Sırameşeler istasyonu önünde gezerken gördükleri kız çocuğu E.S. ve kardeşi M.S ile kuzenleri C.S.'yi Merinos Polis Merkezi'ne götürdü. Burada psikolog eşliğinde ifade veren çocuklar geçen cuma günü Merinos Parkı'nda gezerken tanımadıkları iki kişi tarafından otomobile konularak kaçırıldıklarını, bu kişilerin evden kısa süre ayrılmalarını fırsat bilerek kaçtıklarını söyledi. Çelişkili ifadeler verdikleri öne sürülen çocukların ifadesinden sonra polis kuzen oldukları öğrenilen F.A. ile U.A.'yı arıyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Yapılan sağlık kontrollerinde vucutlarında darp izlerine rastlanmayan çocukların cinsel istismara da uğramadığı belirlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı