BURSA'DA POMPALI DEHŞET: 3 ÖLÜ

BURSA'DA POMPALI DEHŞET: 3 ÖLÜ

Bursa’nın Orhangazi İlçesi Çakırlı Mahallesi’nde, 47 yaşındaki Hasan Küp’ün komşuları 69 yaşındaki Ali Gem, eşi 70 yaşındaki Gülfer ve oğulları 46 yaşındaki Reva...

SALDIRININ 8 YIL ÖNCEKİ TARTIŞMADAN KAYNAKLANDIĞI BELİRLENDİ

Bursa’nın Orhangazi İlçesi Çakırlı Mahallesi’nde, 47 yaşındaki Hasan Küp’ün komşuları 69 yaşındaki Ali Gem, eşi 70 yaşındaki Gülfer ve oğulları 46 yaşındaki Reva Gem’i pompalı tüfekle vurarak öldürmesinin nedeninin 8 yıl önceki tartışmadan kaynaklandığı öne sürüldü.

8 YILLIK "EVİME BAKTIN" HUSÜMETİ

İddiaya göre, Hasan Küp, 8 yıl önce komşularıyla evlerine baktıkları için tartıştı. Bu tartışmanın ardından Gem Ailesi, Hasan Küp ile aralarındaki arsaya duvar ördü. Komşularının verdiği bilgiye göre, bu olaydan sonra iki aile bir daha konuşmadı ve aralarında tartışma da yaşanmadı.

Bugün saat 16.00 sıralarında Hasan Küp, zeytinlikte çalıştıktan sonra traktörle dönen komşularına bahçe duvarının üzerinden pompalı tüfekle ateş açtı. Saçmaların isabet etiği Ali Gem, traktörün sürücü koltuğunda, eşi Gülfer ile oğlu Reva Gem ise bahçede yaşamlarını yitirdiler.

MAHELLEDE ŞOK

 

Çakırlı’da yaşanan olayda mahalle sakinleri büyük şok yaşarken, silahlı saldırıyı gerçekleştiren Hasan Küp, kayıplara karıştı. Cinayet sonrasında ölenlerin yakınları cenazelerin başında uzun süre gözyaşı döktü. Olayın ardından Jandarma ekipleri ikinci bir olay yaşanmaması için mahallede güvenlik önlemi aldı. Gem ailesinin yakınları cinayeti işlediği ileri sürülen Hasan Küp’ün evine saldırdı.

ŞÜPHELİNİN EVİNE SALDIRI

Evin önündeki aracı parçalayan ve camlarını kıran vatandaşları, jandarma ekipleri sakinleştirdi. Orhangazi Belediye Başkanı Ak Parti’li Neşet Çağlayan da Çakırlı’ya gelerek olay hakkında bilgi aldı, yetkililerle görüştü. Cenazeler Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, katil zanlısı Hasan Küp’ün yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

 

Kaynak:Haber Kaynağı