Bursa'da 1 milyonluk inanılmaz soygun

Bursa'da 1 milyonluk inanılmaz soygun

Bursa'da altın toptancılığı yapan bir şirketin kasasından yapılan 1 milyonluk soygun sonrası incelenen kamera görüntülerinin ardından ortaya çıkan gerçek şaşkınlık yarattı.


Bursa'da altın toptancılığı yapan işyerine gece girerek kasadan 1 milyon tl çalan kişi işyerindeki kameralarda görüntülendi. Polisin yaptığı uzun araştırma sonucunda işyerini soyan kişinin 12 Bin Tl ile şirkette müdür olarak çalışan Yunus Y . olduğu ortaya çıktı.Polisin titiz çalışması sonucu yakalanan hırsız müdürün patronunun şikayetçi olmaması ise ayrı bir şaşkınlık nedeni oldu.

ALTIN TOPTANCISI

Nilüfer ilçesine bağlı Konak mahallesinde Burak A.'nın (33) sahibi olduğu altın toptancısına gece geç saatlerde hırsız girdi. Sabah işyerine geldiğinde bir çelik kasanın çalınmış, diğerinin kesilmiş olduğu gören Burak A., durumu polise bildirdi.

TAKMA SAKAL KİRALIK ARAÇ

Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Polis, tanınmamak için takma sakal takan hırsızın, işyerine gelirken kullandığı otomobilin plakasını belirledi. Yapılan araştırmada otomobilin Metin B.'nin adına kayıtlı olduğu tespit edildi. İfadesine başvurulan Metin B., otomobilini Yunus Y.'ye (41) kiraladığını söyledi. Yunus Y.'nin de soyulan işyerinin müdürü olduğu belirlendi. Polis, hırsızlık şüphelisi olarak Yunus Y.'yi (41) yakalamak için çalışma başlattı.  Polisin sıkı takibi sonucu Yunus Y., Mudanya ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

PATRON'DAN ŞAŞIRTAN DAVRANIŞ

Yunus Y. ile birlikte işyerinden çaldığı yaklaşık 1 milyon TL de ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin tamamlanmasından sonra Yunus Y., adliyeye sevk edildi. İşyeri sahibi Burak A.'nın şikâyetçi olmadığı Yunus Y., serbest bırakıldı.

İlgili Haberler