Bülent Ersoy’u yılan soktu

Bülent Ersoy’u yılan soktu

‘Dünya Güzellerim’ adlı program çekimleri için Hindistan’da olan Bülent Ersoy’u yılan soktu. Diva, acilen müşahede altına alındı

Haziran ayında Show TV’de yayınlanacak ‘Dünya Güzellerim’ isimli gezi ve şov programı için Safiye Soyman, banu alkan ve Burcu Esmersoy’la Hindistan’a giden Bülent Ersoy, talihsiz bir olay yaşadı. Mumbai şehrinde yapılan çekimlerde dinlenmek için oturan Diva’yı yılan soktu. Çığlık atan Ersoy’un yardımına set çalışanları ve doktor koştu. 

Hastaneye kaldırıldı

İlk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan sanatçı, müşahede altına alındı. Yaşanan üzücü olayla ilgili yapımcı şirket Bloom Medya’dan yapılan yazılı açıklamada, “Dinlenmek için yeşil alan tercih eden Türk sanat müziğinin Diva’sı Bülent Ersoy’un, çığlık atarak yardım istemesi üzerine çalışanlar yanına koştu. Ekip, yılanı yakalayarak, öldürdü. Sol bacağında şişkinlik ve kızarıklık oluşan sanatçı, set doktorunun yaptığı ilk müdahalenin ardından, vakit kaybedilmeden hastaneye götürüldü. Yılan ısırığına maruz kaldığı öğrenilen Ersoy, şimdilik müşahede altında tutuluyor” cümlelerine yer verildi.

İlgili Haberler